17.03.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 11 hrs

VIP PREDLOG: 18:30 Villarreal – R.Vallecano
Zbroj kartona (5.5) VIŠE 2,00 7 WIN
————————————-
ŠPANJOLSKA: LaLiga – 28. kolo

Villareal prosao u 1/4 finale Lige Evrope a u domacem prvenstvu bore se za opstanak. Iako su iznad zone ispadanja ipak imaju samo 1 bod prednosti u odnosu na Celtu iz Viga koja je u zoni ispadanja tako da je ovo i te kako bitan mec. Bitan je i za goste jer Vallecano je vec u opasnoj zoni, predzadnji su na tabeli sa 23 boda i upravo Villareal koji je prvi iznad crte ima 3 boda viska. Dakle bitan mec za oba tima i ovde se ocekuje velika borba i nervoza s obe strane u zavisnosti kako se mec bude odvijao. Domacin naravno u boljoj formi i favoriti su ali nece se gosti predati bez borbe.

Ovo je value kvota definitvno. Recimo u william hillu je kvota 1,65 a na bet365 kvota je 1,83 tako da wwin daje dosta dobru kvotu pa se mora probati s obzirom na to koliko je bitan mec i jednima i drugima.

Sudija je Jose Gonzalez koji je prosjecan sto se kartona tice ali vjerujem da moze ovde do 6 komada jer ce materijala sigurno biti. Poslednji mec sudio je Sociedad-Atletico Madrid i pokazao 4 zuta i 1 crveni.

Njegova statistika: https://us.soccerway.com/…/jose-luis-gonzalez-gonzal…/60808/

Facebook Comments

Comments

comments