20.03.2019

VIP DUBL (WWIN):
————
20:45 Njemačka – Srbija 1:1
1
1,45

20:00 Panathinaikos – Baskonia 72:70 win
Zbroj koševa (168.5)
Manje 1,50

KVOTA: 2,18
—————
SVIJET: Internacionalne Prijateljske

Nerado ovo igram ali kladionica se ne igra navijacki nego realno. Tihi rat se vodi u reprezentaciji Srbije. Dosta igraca bojkotuje Krstajica te upravu a ti neki igraci se vode kao povredjeni i nece igrati a dosta su bitni za ovu ekipu. Mitrovic, Kolarov, Matic, Tadic, Kostic, Fejsa Prijovic su jedni od igraca koji su jako bitni a nece igrati ovaj duel.
Kod Njemacke bukvalno smjena generacija i mislim da je to dobro za ovu ekipu tacnije da ce dati rezultata. Reus i Sane su sada najopasniji i od njih se ocekuje puno. Mec se igra u Wolfsburgu, domacin mislim da ce biti motivisan vise jer su pod pritiskom javnosti pa ce ici sigurno na pobjedu. Iako Srbija u napadu ima jako dobre i talentovane igrace (Jovic, Gacinovic itd) vjerujem da ce ovde njemci uspjeti do pobjede. Prve postave jos nisu poznate, Lew je izjavio da ce igrati oni koji su najsvjeziji. Reus i Sane bi trebali igrati 99% od prvog minuta.

KOŠARKA EUROPA: Euroleague – 27. kolo

Mislim da je ovo previsoka margina s obzirom da je mec od velikog znacaja te da se ocekuje nesto sporiji tempo te paznja u odbrani. Mec je bitan jer obe ekipe se bore za play off. Baskonia trenutno na toj 8. poziciji ali Panatha samo mjesto ispod i ovom pobjedom bi se izjednacili sa njima. Grci igraju u ovoj dvorani granitnu odbranu plus sto španci dolaze oslabljeni, pored Shengelie i Grangera kojih nema vec dugo out je Janning kao i Garino. Baskonia ima ukupno 8 igraca u rotaciji i ovde moraju igrati sa 110% mogucnosti kako bi izbjegli poraz. Panatha izraziti favorit i vjerujem da ce dobiti ali mislim da nece biti mec sa velikim brojem poena pa under po ovako visokoj margini je logican izbor. Prosle godine dva duela i oba su bila ispod ove margine.

Međusobni mečevi: PANATHINAIKOS – BASKONIA
23.11.18 EUR Baskonia Panathinaikos 86 : 77
08.02.18 EUR Panathinaikos Baskonia 80 : 76

Facebook Comments

Comments

comments