09.04.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 22 hrs
VIP VEČERNJI DUBL:
—————
23:30 Krstin, P. – Thompson, J. 0:2
2
1,55

01:00 Cleveland – Charlotte 97:124
2
1,30

KVOTA: 2,02 WIN
—————
ATP – SINGL: Houston (SAD), zemlja

Ova kvota je jako dobra jer sam ubjedjen u pobjedu australskog tenisera. Pedju sam gledao prosli mec protiv Kinga koji je 208. na listi i tu je King bukvalno sam sebe pobjedio. Krstin ocigledno nije 100% fizicki spreman, jedva je dolazio do daha u tom mecu ali zbog gresaka Kinga slavio u dva seta 7:5, 7:5.
Protiv Jordan Thompsona nece ici tako lako, tacnije Thompson je dosta bolji od Kinga i Pedja ne vjerujem da ce parirati citav duel, mozda prvi set. Kazem vidjelo se sve prosli mec, fali mu snage u udarcima i dobio je mec samo na osnovu gresaka protivnika. Australac solidan na ovoj podlozi i vjerujem da ce do pobjede.

SAD: NBA

Jedan od meceva gdje je nekoj ekipi zapravo potrebna pobjeda. Inace vecina duela veceras je obican cirkus, samo da se odigra jer je manje vise sve poznato medjutim kod Charlotta nije. Oni jednostavno moraju ovaj duel dobiti kako bi u play off, tacnije moraju dobiti i ovaj i poslednji protiv Orlanda i ocekivati kiks Detroita. Dok sanse postoje igra se tako da ce uci ozbiljno u ovaj duel i sa najjacim sastavom s kojim trenutno raspolazu (Kemba Walker, Baicon, Biyombo, Batum, Bridges).
Cavsi svoje davno odsvirali, ne igra veceras Love ni Clarkson pored jos gomile povredjenih tako da je petorka Osman, Sexton, Zizic, Nance Jr. i Knight. Ovo jednostavno Charlotte mora dobiti jer ce uci ozbiljno u duel motivisani a protiv oakvog protivnika ne bi smjeli imati problema.

Facebook Comments

Comments

comments