19.04.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 20 hrs

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Orlando – Toronto
Hendikep koševa (Orlando +3.5) 2 1,73 91:98 WIN
————————————
SAD: NBA

Dakle predlog je da Toronto ovo dobija sa 4 ili vise poena razlike.

Krivo mi sto sam sinoc propustio slican tip sa vecim hendikepom na Golden State protiv Clippersa ali nebitno, nadam se da sam u pravu sto se ovog duela i tipa tice.

Dakle 1:1 u pobjedama. Oba duela kanadski tim igrao u svojoj dvorani, prvi su izgubuli 101:104 trojkom DJ Augustina prek sam kraj meca da bi iduci duel razmontirali Orlandu i pokazali pravo lice, bilo je 111:82 gdje je Kawhi Leonard pokazao klasu i utrpao 37 poena. Lowry je odigrao ocajno prvi duel i to je jedan od razloga tog poraza, zavrsio na 0 poena sa sutem 0/7 i slobodna bacanja 0/2. Iduci mec odmah je popravio i doprinjeo sa 22 poena i 7 asistencija.

Ono sto se u oba meca pokazalo dobrim za Toronto jeste cinjenica da su uspjeli u namjeri da zaustave Vučevića pa tako crnogorac u prvom duelu ubacio 11 a u drugom samo 6 poena. Takodje u prvom duelu odlicna odbrana i na Gordonu kojem su dozvolili samo 10 poena i dobili su mec zahvaljujuci spomenutom DJ Augustinu koji je bio raspolozen sa 25 poena.

Veceras vjerujem da Toronto odmah vraca **brejk** i da ce kvalitetnija ekipa povesti 2:1 u ovom play offu. Jednostavno jaca su ekipa, imaju Leonarda koji kad ne ide ostale moze dosta toga sam a pogotovo se mogu osloniti na svoju odbranu koju opet predvodi Leonard a u reketu neprikosnoveni Gasol.
Dakle na skoro svim pozicijama Toronto kvalitetniji i ovde Orlando vjerujem da ima sansu samo ako ih krene sut za 3 poena medjutim i to gosti znaju dobro braniti tako da za mene veceras pobjedjuje kvalitetnija ekipa i vjerujem s minimum 4 poena razlike ako ne vise.

Facebook Comments

Comments

comments