20.04.2019

VIP DUBL:
————-
16:00 Billericay – Hemel Hem. 2:1
1
1,45

16:00 Elgin – Peterhead 1:2
2
1,40

KVOTA: 2,03 WIN
—————-
ENGLESKA: National League South

Od domace ekipe ocekivalo se puno s obzirom da je za ovaj rang takmicenja u njih ulozeno dosta novca. Promjenili su vlasnika (Glenn Tamplin) i doveli jako puno igraca koji imaju dosta iskustva. Na slici su igraci koji su dosli samo tokom zimskog prelaznog roka: http://prntscr.com/nej6v3

Trenutno se Billericay nakon losih partija bori za play off koji im bjezi samo 2 boda i sa ovom pobjedom oni bi i zauzeli tu 7. poziciju jer imaju utakmicu manje od St. Albansa i Concorda.
Hemel je svoje odradio za ovu sezonu, oni su 14. (sredina tabele) i bez vecih ambicija dalje. Ne mogu ni ispasti a ne mogu ni u play off. Ovde ocekujem da nakon proslog kola i velikog preokreta Billericaya u gostima kod Gloucestera (1:0,1:4) upisu jos 3 boda na svom terenu. Raspolozen im je Ademola koji je prosli mec zabio het trik. Ademola je inace bio strijelac i jednog gola u proslom njihovom duelu kada je Billericay slavio 0:2.
https://www.rezultati.com/utakmica/6gVn6i5m/#detalji

ŠKOTSKA: League Two – 34. kolo

Ovde je samo jedan tim motivisan a to su gosti koji su se opustili u zadnje vrijeme i dozvolili da 3 kola prije kraja Clyde im pridje na samo -4 boda zaostatka tako da je vrijeme da Peterhead se uozbilji. Prvi su na tabeli i vjerovatno ce uspjeti do promocije u Leauge One.
Danasnji protivnik bezbrizan na 7. poziciji i u katastrofalnoj formi, vezali su cak 6 poraza a nista bolje ne mogu ocekivati ni protiv najboljeg tima lige. http://prntscr.com/nej8z0

Medjusobni dueli takodje debelo na strani gostiju koji su ih dobili na zadnjih cak 11 meceva (od 2014. godine).

http://prntscr.com/nej9b4

Facebook Comments

Comments

comments