22.04.2019

VIP PREDLOG: 16:00 Blackburn – Bolton 1&3+ 2,10 2:0 lose
——————————————
ENGLESKA: Championship – 44. kolo

Value kvota jer ce i Bolton rastereceno.Cetvrti put zaredom igram protiv Boltona i dosta sam i pisao o njima pa cu probati ukratko. Dakle proslo kolo porazom od Ville 0:2 ispali su definitivno iz lige. Finansijska situacija jos se nije poboljsala jer Bassini (covjek koji je preuzeo klub) nije jos isplatio plate igracima kao ni sve ostale dugove.
Takodje je bitno da za Bolton danas nece igrati jako bitni igraci i trener ce dosta izmiksati prvu postavu. Na proslom duelu povrijedili su se David Wheater i Gary O’Neil i morali su izaci iz igre vec u prvom poluvremenu tako da cisto sumnjam da ce nastupiti danas. Pored njih definitivno su out Luke Murphy , Jason Lowe , Sammy Ameobi i Craig Noone.
https://www.burndenaces.co.uk/…/team-news-blackburn-rovers-…

Jedina briga je sto domacin nema prevelik motiv jer su opstanak obezbjedili a u play off ne mogu ali ulijeva samopouzdanje u ovaj tip cinjenica da se ova dva tima ne vole. To sam slucajno saznao od navijaca Boltona u jednoj prepisci sa njima na twiteru tako da ce domacin sigurno ici na pobjedu. Vezali su 3, igraju dobro i protiv ovakvog Boltona koji je spakovao kofere za nizi rang morali bi do sva 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments