19.05.2019

VIP TRIPLE:
—————-
01:30 Olmedo – Mushuc Runa
1
1,80

18:00 Legia W. – Zaglebie L. 2:2 lose
1
1,40

17:00 Trollhattan – Atvidaberg 2:1 win
1
1,75

KVOTA: 4,41
———————
– EKVADOR: Liga Pro – 14. kolo

Olmedo na 7. poziciji i trenutno 20 bodova, 6 pobjeda, 2 remija i 5 poraza.
Runa na 13. poziciji, 3 pobjede, 3 remija i 7 poraza, 3 poraza imaju u nizu.

Gosti imaju probleme sa sastavom pred ovaj duel. Na golu ce biti treci golman Jover Espinoza koji veceras denituje. Sa prvim (Medina) je predsjednik Luis Chang imao nesuglasice i otisao je nakon proslog meca a rezervni golman Juan Molina je povredjen.

https://voltajemag.com/MushucRunaSC/img/BernardoMedina.jpg

https://www.eluniverso.com/…/…/espinoza-debuta-arco-ponchito

Takodje u clanku iznad mozete vidjeti da su suspendovani José Ramírez i Darwin Quilumba dok je Álex George povredjen.

U poslednjih 6 medjusobnih duela, Olmedo je slavio u cak 5 a jednom je bilo nerjeseno.

http://prntscr.com/nqix8x

Sastav Olmeda: Brun; Carabalí, Durán, Mendoza, Nazareno; Corozo, Cevallos, Quiñónez, Bolaños; Muriel, Viotti ili Ricardo Dillon

Zadnje kolo kod poljaka i Legia od gotovog napravila veliku veresiju. Porazom u proslom kolu dovela se u tesku situaciju u borbi za titulu jer moraju slaviti danas na svom terenu i nadati se kiksu Piasta koji igra takodje kao domacin protiv Lecha. Ono sto ne odgovara Legiji jeste cinjenica da su Legia i Lech veliki suparnici i da navijaci Lecha bukvalno zele da Piast pobjedi ali vidjecemo sta ce njihovi igraci uraditi jer u ovakvim situacijama daju se bonusi novcani igracima da se bore i pokusaju otkinuti taj bod. Ukoliko dakle budu bodovno poravnati, da Legia slavi a Piast odigra nerjeseno onda je Legia sampion zbog medjusobnih duela. Must win situacija za domacina iako su igrali lose ali srecom Zaglebie totalno bodovno nezainteresovan.

– ŠVEDSKA: Division 1 – Södra – 8. kolo

Ne volim ove divlje lige ali zbog dobre kvote pokusacu na domacina.
Trollhattan ima 3 vezane pobjede i igrali su jako dobro pa je cilj sigurno jos jedna i napredak na tabeli uz kompletan sastav koji imaju.
Gosti se muce, vec su u zoni ispadanja, na poslednja 4 meca upisali 3 poraza i remi i jos su oslabljeni. Nece igrati starteri kao sto su Johansson (df), napadaci Mustafa i Rambin, defanzivac Hallstensson a od prije fale Farias i Fredriksson.

Facebook Comments

Comments

comments