22.05.2019

VIP DUBL:
————-
18:00 APOEL – AEL Limassol
osvaja
1
1,50

19:00 Brabrand – Vanlose
1
1,35

KVOTA: 2,02 LOSE
—————-
– CIPAR: Kup – Finale

Dakle tip je da APOEL osvaja kup. Normalno ovo je bolje od cistog keca jer u slucaju remija igraju se produzeci i eventualni penali. Utakmica se igra na Neo GSP Stadium (Nicosia), tacnije na stadionu APOELa gdje su upravo proslo kolo u prvesntvu dobili ovog istog protivnika sa cak 4:0.

https://www.rezultati.com/utakmica/ryrE5JG3/#detalji

Istina da je AEL odmarao neke igrace zbog ovog finala ali isto tako i APOEL je koji je vec osvojio titulu sa 8 bodova prednosti u odnosu na Ael i sansu imaju za duplu krunu.

Value kvote na domaci tim koji je ocigledno najjaci tim Kipra, imaju iskustva i u Ligi Sampiona i ako se uzme u obzir i domaci teren vjerujem da su sigurno blizi peharu od gostiju.

– DANSKA: 2nd Division – Promotion Group – 6. kolo

Bradband u borbi za top 2 mjesta i promociju u prvu ligu Danske. Zaostaju samo 4 boda a 6 kola je do kraja. Ono sto je bitno danas jeste i drugi mec a to je izmedju prve dvije ekipe Skivea i Koldinga sto znaci da ce neko od njih izgubiti bodove i Brabrand sa 3 boda ovde na svom terenu ima sansu istopiti ovu razliku od 4 boda na potencijalnih samo -1.
Gosti su poluamaterska ekipa iz gradica pored Kopenhagena i na ovo gostovanje ce putovati vise od 300 kilometara sto nije malo pogotovo jer u ovakvim ekipama igraju igrači koji ne žive od fudbala nego ili su studenti ili imaju druge poslove. Vanlose je dakle poluamaterski tim i poslednji su ovoj grupi.
Na poslednjih 5 meceva upisali su 4 poraza i proslo kolo remi kuci protiv predzadnje ekipe ove grupe. Imaju i dvojicu suspendovanih a generalno citave sezone kubure i sa povredama tako da Brabrand koji je po kvaliteti nivo iznad jednostavno mora do sva 3 boda ako zele u visi rang.

Facebook Comments

Comments

comments