24.05.2019

VIP DUBL:
————
21:00 SC Amiens – Guingamp 2:1
1
1,60

19:00 Z.Moravce – Nitra 1:0
1
1,55

KVOTA: 2,48 WIN
—————-
– FRANCUSKA: Ligue 1 – 38. kolo

Dva tima koji pobjedama osiguravaju opstanak, poslednje kolo i Francuske i Slovacke.

Kao sto rekoh, Amiens pobjedom ostaje u ligi i ne zavisi od rezultata Caen-Bordeaux. U nekim opcijama i remi im odgovara, npr da Caen ne dobije sa 3 ili vise razlike Bordoeax i vjerujem da je zato kvota i dalje ovako visoka s obzirom da je Gungamp ispao iz lige i da je nezainteresovan u smislu bodova.
Amiens je proslo kolo izgubio od Monaca 2:0 ali igrao solidno. Znali su i oni da ce veceras na svom terenu odlucivati o opstanku i vjerujem da nece prokockati sansu i da nece kalkulisati nekim remijem nego ici na pobjedu i bez osluskivanja rezultata Caen-Bordeaux osigurati opstanak.

Gosti dolaze nakon 3 vezana remija ali vjerujem da ce veceras pasti.
Fale im Benezet (att 25/3), N’Gbakoto (att 15/1) i veznjak Kerbrat (mf 25/0) uz duze odsutne Papy Djilobodjia i Ronny Rodelina.

http://prntscr.com/nsumop

– SLOVAČKA: Fortuna liga – Ispadanje skupina – 10. kolo

Poslednje kolo gdje i Moravce pobjedom sigurno potvrdjuje opstanak i ne mora gledati na rezultat meca Trnava-Trencin. Imaju bod vise i isto im i remi odgovara ako Trencin ne slavi ali ovde domacin mora razmisljati o pobjedi i sva 3 boda a ne da se uzdaju u Trnavu.

Moravce igra dosta bolje od kako je dosao novi trener u decembru. Pogotovo su bili dobri na ovom terenu u zadnje vrijeme. Na poslednja 4 meca ovde 3 pobjede i 1 remi sto je odlicno.
Nitra nakon proslog kola obezbjedila opstanak cak i porazom. Vezali su 2 poraza i oni su bez nekog takmicarskog motiva. Domacinu se mora dati prednost jer kao sto rekoh sve imaju u svojim nogama i pobjeda osigurava i opstanak.

Facebook Comments

Comments

comments