19.06.2019

 

VIP DUBL:
———-
18:00 Olympiakos – Viitorul Constanta 3:2
1
1,30

18:30 Španjolska/21 – Belgija/21  6 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više
1,61

KVOTA: 2,10 WIN
——————

– Klupske Prijateljske

Prvi prijateljski za oba tima nakon zavrsene sezone. Oly zavrsio ipak iza PAOKa na drugoj poziciji i tako obezbjedili kval. za ligu sampiona dok je Viitorul bio 4. u ligi ali uspjeli su osvojiti kup Rumunije.

Glavni razlog zasto cu na grcki tim iako izbjegavam prijateljske jeste cinjenica da ce rumuni biti dosta oslabljeni. Ianis Hagi, Radu Boboc, Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu i Denis Dragus su u Italiji na prvenstvu do U21 sto znaci da ce Viitorul ovde dosta eksperimentisati i najvise su u napadu oslabljeni.

Vjerujem da ce i grcki tim malo promjesati karte ali sigurno da su favoriti jer kako vec rekoh previse bitni izostanci kod gostiju.

https://www.gsp.ro/…/viitorul-amical-de-5-stele-cu-olympiak…

– EUROPA: Europsko Prvenstvo U21

Mislim da je povoljna margina s obzirom da su oba tima porazena u prvom kolu i ovo je jedina sansa za povratak u igru i da se nadaju nekako bar najbolje rangiranoj drugoplasiranoj ekipi jer samo prvoplasirani ide direktno dalje.

Španija je prvi duel izgubila od domacina prvenstva Italije 3:1 i tu je vidjeno ukupno 6 kartona, 2 su dobili fudbaleri Španije.

S druge strane od Belgije u prvom kolu bolji su bili poljaci sa 3:2 i tu je vidjeno ukupno 5 kartona, 2 su dobili fudbaleri Belgije.

Sudije je latvijac Treimanis koji je ovu marginu prebacio u cak 12 poslednjih meceva gdje je djelio pravdu:

http://prntscr.com/o3vzoc

Komplet statistika:

https://us.soccerway.com/refere…/andris-treimanis/…/matches/

Dakle nema popravnog, ekipa koja izgubi danas oprasta se od prvenstva, Španija definitivno favorit ali ocekujem barem borbenu Belgiju i ukupno minimum 4 javne opomene.

Facebook Comments

Comments

comments