12.07.2019

VIP NOĆNI PREDLOG: 02:30 Utah – Houston 1 1,75
—————————————–
NBA Summer Leauge

Nije me bilo danas pa sam okasnio ovde na value. Bila je kvota oko 2,00 ali i ovih 1,75 cini mi se prihvatljivo iako je nezahvalno igrati na ove ”mladiće” i uopste na NBA.

Utah ima solidnu ekipicu i do sad su dobili 4 meca a izgubili 2.

S druge strane Hjuston odigrao samo 3 meca i poceli sa dva poraza da bi sinoc preokrenuli protiv Kingsa i slavili 94:92. U tom mecu ostali su bez jako bitnog igraca koji se povrijedio.

To je Isaiah Hartenstein koji je u ova 3 duela vec upisao u prosjeku 17 poena, 8.7 skokova, 1.7 bloka i 1.7 ukradene lopte po mecu. Iz igre imao je sut cak jako solidnih 47%. Ali kao sto rekoh povrijedio se.

**Isaiah Hartenstein left the arena in a wheelchair on Tuesday night after apparently spraining his right ankle in a Summer League game against the Kings.
Hartenstein had to be helped off the court and was putting no weight on his right leg and will now have an MRI. He stepped on a foot of a teammate on the bench after shooting a 3-pointer, and the Rockets will now hope that the injury isn’t serious. He’s expected to get decent run this season as a backup cente**

Utah ima prednost u visini (u paintu) i ocekujem da to i koriste. Hjuston u ovoj ligi jako lose odbranu igrao a sada jos bez Hartensteina moralo bi biti i teze.

Facebook Comments

Comments

comments