01.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 10 hrs

VIP TRIPLE:
———-
19:00 Zrinjski – Utrecht 1:1 lose
2
1,67

20:30 FCSB – Alashkert 2:3 WIN
Azijski hendikep (FCSB -2.5)
2
1,50

20:45 Aberdeen – Chikhura 5:0 WIN
1
1,25

KVOTA: 3,13
——————–
– Sve mecevi lige evrope.

Zrinjski je na iznenadjenja mnogih donio iz Holandije 1:1 medjutim danas ce im biti dosta teze bez obzira sto su domacini. Utrecht je kvalitetnija ekipa u to nema sumnje i danas ce napasti od prve minute. Tim iz BiH ce igrati defanzivno i cekati svoje sanse. Utrecht ima igrace poput Willem Janssena i Adam Mahera koji imaji napada Issah Abass. U prvom duelu Utrecht je uputio cak 27 suteva od kojih je 13 islo u okvir gola ali zabili su samo 1 i tako je Zrinjski dobio odlican rezultat na revans medjutim danas tim iz Bosne ocekuje tezak posao da to brane jer holandjani su jednostavno kvalitetnija ekipa.

Predlog je da gosti nece izgubiti sa 3 ili vise gola razlike odnosno da Steaua nece slaviti sa 3 ili vise golova razlike. Steaua ima prednost vec od 3:0 i mozda ovaj predlog djeluje rizican jer je ekipa iz Armenije poprilicno slaba ali za ovaj duel Steaua ima dosta kadrovskih problema i mislim da su gosti sposobni otici porazeni sa maksimum 2 gola razlike, sve ispod je bonus.

Dakle domacin ima ukupno 15 fudbalera trenutno na raspolaganju od kojih su 3 golmana i 3 igraca od 15 godina.

https://www.telekomsport.ro/fcsb-alashkert-live-text-pe-tel…

Aberdeen je dominirao i prvom duelu ali mec zavrsio 1:1 i s razlogom su favoriti na svom terenu. Gosti imaju izostanke, najbolji strijelac je out zbog pada na doping testu, to je Wadji, takodje out je i drugi strijelac tima Stolas dok je kapiten Grindheim pod upitnikom.

Facebook Comments

Comments

comments