01.08.2019

VIP DUBL:
———
19:00 Malmo – Domžale 3:2 win
1
1,45

17:00 Viitorul C. – Gent 2:1 win
3+
1,45

KVOTA: 2,10 WIN
—————–
Revans mecevi danas Lige Evrope. U Sloveniji bilo je 2:2 i iako danas Malmeu dovoljan i neki remi (0:0, 1:1) jasno je da ce ici na pobjedu. Ovo ce danas biti jedan od posjecenih stadiona danas, prodano je vec preko 11,00 ulaznica i trener je na konferenciji za stampu izjavio kako ce im trebati svaki navijac kao vjetar u ledja.
Malmo je inace i kvalitetnija ekipa u to nema sumnje. Domzale u prvenstvu u dva kola samo 1 bod. Prvo remi kuci sa Rudarom 2:2 i onda poraz od Olimpije 4:2.
Malmo igra vec uveliko sezonu, prvi su u prvih 17. kola u Svedskoj, dakle dosta vise igraci su spremniji trenutno i u takmicarskom ritmu.
Istina da je Domzale igrao solidno u prvom mecu i bice tvrd orah ali domacinu se mora dati prednost.

U prvom duelu vidjeno je cak 9 golova. Gent je slavio sa 6:3.
Danas ocekujem minimum 3 komada jer obe ekipe solidne u napadu dok im je odbrana slabija strana. U poslednjem kolu u domacem prvenstvu to je demonstrirao ponovo Viitorul kada su slavili sa 3:2 protiv Hermannstadta.
Bilo bi veliko iznenadjenje da se danas igra zatvoren fudbal sa manje golova. Rumuni ce napasti od prve minute a belgijanci ce imati sigurno dosta sansi iz kontre tako da je i vise nego realno ocekivati 3 gola.

Facebook Comments

Comments

comments