05.08.2019 (jedini predlog)

Kovačević Nemanja
Admin · 2 August at 00:19

VIP PREDLOG: 20:00 Astra – FCSB 1 3,20 2:1 WIN
————————————
RUMUNJSKA: Liga 1 – 4. kolo

Moram probati odmah jer kvota ima value, ocekujem da padne jos poprilicno do pocetka meca.

FCSB danas se osramotila jer su porazeni bulvalno od poluamatera iz Armenije 2:3 na svom terenu. Imali su zalihu od 3:0 u gostima pa su prosli dalje ali ovaj poraz je uzburkao strasti u ovom klubu gdje stanje ni danas nije bilo bajno

Muče ih povrede pa je tako ukupno 9 igraca povredjeno a najnovija vijest je ostavka trenera Bogdan Ioan Andonea koji je izjavio da u ovom klubu sve radi vlasnici i sve se njih pita i ne zeli vise nikad ovakvo iskustvo.

https://www.digisport.ro/…/bogdan-andone-luat-peste-picior-…

https://www.digisport.ro/…/andone-e-depasit-asemenea-rusine…

https://www.digisport.ro/…/bogdan-andone-mesaj-pentru-gigi-…

Do ponedeljka tesko se sta drasticno moze promjeniti. Nije dobra atmosfera u timu i to Astra moze iskoristiti. Takodje FCSB ima meceve dalje u Ligi Evrope protiv češkog Mlade Boleslav i to odmah u cetvrtak, dakle samo 3 dana nakon ovog prvenstvenog duela. Dugo vec igraju sa istim igracima jer kao sto rekoh dosta ih je povredjeno, umor takodje mora uciniti svoje kao i ostavka trenera. Ponedeljak je za samo par dana i to je prekratak period da se ovaj tim stabilizuje.

Moraju razmisljati i o Mladi Boleslav i ovde je Astra definitivno bar u blagoj prednosti pa po ovoj kvoti moram probati.

POVREDJENI IGRAČI: Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Dennis Man, Ioan Hora, Harlem Gnohere i Thierry Moutinho.

Facebook Comments

Comments

comments