13.08.2019

VIP TIKET:
——–
20:45 Scunthorpe – Derby C. 0:1
2
1,65

20:45 Swansea – Northampton 3:1
1
1,45

20:30 LASK – Basel 3:1
3+
1,70

20:30 Olympiacos – Basaksehir 2:0
1
1,80

17:00 Dimitrov, G. – Wawrinka, S. 1:2
2
1,40

KVOTA: 10,24 WINNN
—————–
– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Vec rekoh da neke ekipe ovaj kup ne zanima ali Derby je za klasu bolja ekipa pa cak i ako rotiraju. Igraju u Championshipu dok je Scunthorpe clan Leauge Two i u startu je razlika u kvalitetu.

Takodje domacin ce biti lisen usluga 8 igraca, out su Jordan Clarke, Kyle Wootton, Kevin van Veen, Jordan Hallam dok su Andy Dales, Clayton Lewis, Levi Sutton i Lewis Butroid povrede dozivjeli jos prije pocetka sezone.

– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Swansea ove sezone je jedan od kandidata za promociju u visi rang. Na ovom terenu igraju uvjek dobro, u zadnjih 14 meceva cak 10 pobjeda. Oba tima ce rotirati s tim da je domacin sigurno u prednosti jer imaju siri roster i kvalitetnije igrace.

Veceras je potvrdjeno da ce igrati Andre Ayew koji se vratio iz Fenerbahcea (kapiten Ghane) tako da ce domaci tim sigurno imati bolji tim na terenu.

– Liga Šampiona

Prvi mec pomalo neocekivano dobio LASK u gostima 1:2 i veceras Basel nema sta da kalkulise nego moraju napasti od pocetka sto znaci da ce tim iz Austrije imati dosta sansi ponovo za golove. Ovo je value kvota s obzirom da se domacin nece samo braniti i da ce biti dosta sansi s obe strane. Tri gola za ovakav duel i za ove ekipe nisu puno i bez puno filozofije ocekujem mec kao i u svicarskoj sa dosta napada i kontri s obe strane i minimum 3 gola ako ne vise.

– Liga Šampiona

Value kvota. Iako je grcima i remi dovoljan oni ce sigurno na svom terenu ici na pobjedu i nece rizikovati. Prvi duel dobili su u turskoj 0:1 i vec su jednom nogom u sledecoj fazi.
Turski tim ne izgleda dobro ove sezone, cak i u prijateljskim duelima se vidjelo da imaju dosta problema i na poslednjih 5 duela nisu slavili.
Olympiacos odlican napred sa Guerrerom, Valbuenom, Masourasom a po desnom krilu je Podence i tu je jos odlicnih igraca, nabrojao sam samo napadacke opcije. Turski tim je u tom prvom duelu promasio penal u 90+ za 1:1 a i dobili su crveni karton u 80′ minuti, tacnije dobio ga je veznjak Kahveci koji ce propustiti ovaj duel zbog suspenzije.

Oly ce imati dosta prostora napred jer Basaksehir mora napasti i pobjeda grka po ovoj kvoti je value.

– ATP Cincinati

Iako tenis rijetko igram ovde smatram da Dimitrov od koga se puno ocekivalo nema previse sanse. Ovaj bugarski teniser prosao je tezak period prije par mjeseca zbog povrede ramena i od tada cini se da i dan danas nije onaj stari i nema potrebno samopouzdanje. Igrao sam protiv njega na argentinca Pellu u Meksiku, tu su kladionice favorizovale Dimitrova medjutim Pella je dobio lagano mec s 2:0.

Nakon toga u Montrealu (Kanada) upravo Wawrinka ga je dobio takodje 2:0 i sada se ponovo sastaju na tvrdoj podlozi u Cincinatiju pa ne vidim razlog zasto ga Stan ne bi i danas dobio. Ocigledno Dimitar i dalje pod utiskom povrede koju je sanirao ali to se jos na terenu ne vidi.

Međusobni mečevi: DIMITROV G. (Bul) – WAWRINKA S. (Sui)
05.08.19 MON Wawrinka S. (Sui) Dimitrov G. (Bul) 2 : 0
01.06.19 FO Wawrinka S. (Sui) Dimitrov G. (Bul) 3 : 0
27.08.18 USO Wawrinka S. (Sui) Dimitrov G. (Bul) 3 : 0
02.07.18 WIM Wawrinka S. (Sui) Dimitrov G. (Bul) 3 : 1

Facebook Comments

Comments

comments