31.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 12 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Betis – Leganes 1 2,00 2:1 WIN
————————————–
ŠPANJOLSKA: LaLiga – 3. kolo

Vec must win situacija za Betis koji kao i Leganes do sad bez bodova. Prvo su kuci igrali citav mec sa igracem manje i uspjeli izjednaciti u 68′ na 1:1 ali pred sam kraj meca primili su i drugi i ostali i bez boda.

Proslo kolo ne iznenadjuje poraz na stadionu Barcelone iako su poveli 0:1 ali barca je brzo okrenula i tako Betis danas mora traziti sva 3 boda na svom terenu.

Ulozili su dosta ovog ljeta, najvise se ocekuje od odlicnog Fekira koji je dosao iz Lyona, zatim Iglesias iz Espanjola, Lo Celso iz PSG-a, Juanmi iz Sociedada, Moreno iz Vallecana, brazilac Emerson iz Barcelone i jos dosta pozajmnica.

Prodali su golmana Lopeza u Romu i Firpa u Barcu ali kao sto sam vec naveo dosta ulozili u pojacanja i igraci koji su stigli vrijede na trzistu blizu 100 miliona evra.

Leganes je po mnogima jedan od kandidata za ispadanje. Prva dva kola porazi po 0:1 i to oba na svom terenu. Njihova ekipa vrijedi 3 puta manje nego li ekipa Betisa. Oni su najvise izdvojili na napadaca Braithwaita (9.8 miliona).

Rodrigo Tarín, Alexander Szymanowski i golman Iván Cuéllar su povredjeni.

Value kvota na Betis koji mora biti favorit na svom terenu.

Facebook Comments

Comments

comments