15.09.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 13 hrs

VIP TRIPLE:
————–
15:00 Pogon Sz. – LKS Lodz 1:0 win
1
1,75

18:00 Zaragoza – UD Extremadura 3:1 win
1
1,55

17:00 St.Etienne – Toulouse 2:2 lose
1
1,65

KVOTA: 4,47
—————–
– POLJSKA: Ekstraklasa – 8. kolo

Mec u kojem sve ide na stranu domacina pa cemo vidjeti da li ce to opravdati i na terenu. Pogon je trenutno cetvrti na tabeli sa istim brojem bodova kao i treceplasirana Legia. Ucinak do sad 4 pobjede, 2 remija i jedan poraz.

Lodz poslednji na tabeli sa 5 vezanih poraza, ukupno pobjeda, remi i tih 5 poraza. Prvi golman Kolba im je pao na doping testu i vjerovatno ce napustiti klub a fale i napadac Łukasz Sekulski (6/4 att) te veznjak Klimczak (3/0 mf).

https://lkslodz.pl/ak…/przed-meczem-pogon-szczecin-lks-lodz/

ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 5. kolo

Zaragoza do sad odlicna, 3 pobjede i jedan remi, bez poraza. Imaju 10 bodova i treci su trenutno. Igraju mozda i iznad ocekivanja ali pojacanja su se pokazala kao pun pogodak i za sad sve stima u ekipi koja je prosle sezone bila na sredini tabele. U ovaj tim dosao je Kagawa, japanac iz Dortmunda i igra jako dobro u ovom timu. Na slici su sva ljetna pojacanja.

http://prntscr.com/p6couy

Gosti su novajlije, promosili su se iz trece lige i za sad im ne ide najbolje. Bez pobjede su, dva remija i 2 poraza a i na ovom gostovanju tesko ce izbjeci poraz. Ekipa djeluje limitovano za razliku od odlicne Zaragoze i domacin je veliki favorit.

FRANCUSKA: Ligue 1 – 5. kolo

St. Etienne do sad bez pobjede na svom terenu ali igrali su ovde samo 1 mec i igrali nerjeseno. U prvom kolu pobjeda u gostima kod Dijona da bi poslednja dva kola dozivjeli poraze u gostima kod Lilla i Marseja. Ova ekipa je 4. bila prosle sezone, nisu puno izgubili igraca tj nisu puno slabiji i vrijeme je za prvu pobjedu kuci.

Tuluz je poceo odlicno, dvije pobjede, 1 remi i 1 poraz medjutim nema ova ekipa takav bas kvalitet da moze ocekivati i ovde pun plijen. Ici ce na bod medjutim smatram da ce zeleni uspjeti do sva 3.

Vjerovatne postave:

http://prntscr.com/p6cssz

Facebook Comments

Comments

comments