17.09.2019

VIP PREDLOG: 21:00 Chelsea – Valencia 1 1,90 lose
—————————————-
Liga sampiona- Grupa H

Ovde su jos Ajax i Lille.
Value kvota na engleze. Nakon ocajnog starta i poraza 4:0 od Uniteda u prvom kolu, Celzi pod vodstvom Lamparda ipak se trgnuo i djeluje jako dobro. Za razliku od Saria Lampard igra dosta ofanzivnije i mladi momci lete po terenu pa djeluje da je kod plavaca jako dobra atmosfera.

S druge strane u Valenciji je sve osim dobra atmosfera. Naime vlasnik kluba singapurski bilioner Lim otpustio je trenera Marcelinha i tako zapoceo neku vrstu gradjanskog rata u ovom klubu. Navijaci nisu zadovoljni, igraci nisu zadovoljni i dosta se pise o ovome poslednjih dana. Dosta fudbalera šišmiša odbilo je cak izaci na konferenciju za stampu.

Za novog trenera postavio je Celadesa, covjeka kojem je najveci uspjeh bio pomocni trener u Realu. Debitovao je porazom od Barcelone 5:2. Marcelino je preuzeo Valenciju kada je bilo najteze i tu sezonu sa dna tabele iscupao ih je na 4. poziciju. Prosle sezone osvojio i super kup dobivsi Barcelonu tako da navijaci i igraci s razlogom vole ovog covjeka.

Ne utice to naravno nista na kvalitete fudbalere ali sve ovo sigurno utice na mentalitet i mislim da ce to Celzi iskoristiti. Inace Celzi dolazi ovde nakon 2:5 trijumfa kod Wolvesa dok je Valencia kako rekoh upisala 5:2 poraz od Barcelone.

Chelsea: Arrizabalaga – Azpilicueta, Zouma, Christensen, M.Alonso – Jorginho, Barkley – Pulisic, Willian, Pedro – Abraham

Valencia: Cillessen – Wass, Garay, Diakhaby, Gaya – Kondogbia, Parejo, Cheryshev, Guedes – Rodrigo, Maxi Gomez

Facebook Comments

Comments

comments