17.09.2019

VIP DUBL LIGE ŠAMPIONA:
——————–
21:00 Ajax – Lille 3:0
1
1,50

21:00 Salzburg – Genk 6:2
1
1,45

KVOTA: 2,18 WIN
——————–
Nije previse pametno igrati fikseve cesto u ovom takmicenju jer su ovde najbolje ekipe Evrope ali veceras definitivno su i Ajax i Salzburg favoriti na svom terenu. Ajax je morao proci APOEL da bi se plasirao ovde dok je Lille bio drugi prosle sezone u Francuskoj iza PSG-a i direktno se plasirao. Prvak Holandije i ove sezone igra jako dobro. Iako su se malo namucili protiv PAOK-a i APOEL-a u kvalifikacijama ipak su prosli dalje i do sad u prvenstvu 4 vezane pobjede nakon remija u prvom kolu, gol razlika 19:5. Odlicna ekipa koja je sacuvala dosta imena od cuvene prosle sezone gdje su u zadnjoj sekundi ispali od Totenhema u ligi sampiona i rusili velikane poput Reala i Juventusa. Dakle tu su i Ziyech, Tadić, Huntelaar, Tagliafico, Blind itd. Istina da je otisla nekolicina ali pkazuje Ajax da uvjek imaju tim spreman za takmicenje.

Lilleu su problem igre na strani, u oba gostovanja u prvenstvu su porazeni i nisu zabili gol. Amiens 1:0 i Reims 2:0. Za ovaj mec ne mogu racunati na povredjene Adama Soumaoroa, Xekaua, Thiago Maiaa i Timothy Weaha. Ajax je i dalje bez van de Beeka.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/p7bs76

U grupi E su pored Salzburga i Genka, Napoli i Liverpul. Po mnogima naravno ovo je direktan duel za trecu poziciju jer su veliki favoriti za prva dva mjesta Liverpul i Napoli. Salzburg igra dosta lijep i napadacki fudbal, imaju mladu ekipu i mladog napadaca (19 godina) koji je u top formi, to je norvezanin Haland koji je u domacem prvenstvu u 7 meceva zabio cak 11 golova. Svih 7 meceva su dobili i nemaju u Austriji dostojnog protivnika zato ce svim silama htjeti bar do trece pozicije ovde u Ligi Šampiona.

Genk je uspio prosle sezone osvojiti titulu ali ove sezone u prvenstvu ne stoje dobro, tek 3 pobjede, 1 remi i 3 poraza. Genk ce morati bez prvog golmana Danny Vukovica tako da ce na golu biti Gaetan Coucke (20 godina). Nije ovo mala stvar s obzirom da je liga sampiona veliko takmicenje i potrebno je iskustvo na golu ali vidjecemo kako ce se snaci mladi Coucke.

Pred svojim navijacima Salzburg definitivno favorit i idu po sva 3 boda.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/p7bycr

Facebook Comments

Comments

comments