28.09.2019

VIP DUBL:
————-
20:00 Monaco – Brest 4:1 win
1

1,55

16:00 Zvijezda 09 – Radnik 1:4 win
2
1,55

KVOTA: 2,40 WIN
—————-
Francuska liga

Tabela: Monaco 18. mjesto, Brest 13.

Ucinak tim 1: 1-3-3 (pobjede, remi, porazi) Dali 10, primili 15 golova

Ucinak tima2: 1-5-1 (pobjede, remi, porazi) Dali 7, primili 9 golova

MONACO

Pojacanja: http://prntscr.com/p950er

Monaco je puno ulozio u pojacanja ovog ljeta, najskuplja su Ben Yedder iz Seville (40 miliona), Martins iz Atl. Madrida (30 miliona) te Maripan iz Alaves 18 miliona.

Vrijednost tima: 353 miliona

Monaco konacno upisao prvu pobjedu i to onu najsladju u derbiju azurne obale nad Nicom 3:1. Dosta su znacili povratci Yedera i Slimanija nakon povreda. I dalje im fale Subasic (golman), Geubbels, Pellegri, Henrichs, Jovetic..

Brest

Pojacanja: http://prntscr.com/p94fui

Najskuplje pojacanje 2 miliona.

Vrijednost tima: 36 miliona (10 puta manje nego Monaco)

Brest je tvrd ove sezone, cak 5 remija. Monaco nakon ocajnog pocetka mora krenuti sa pobjedama jer ce u protivnom ponovo se do zadnjeg kola boriti za opstanak. Kvalitetniji su od Bresta, imaju igrace poput Golovina,Glika Fabregasa, Slimania, Yeddera, Bakayokoa itd. Vraca se i Aguilar.

https://www.asmonaco.com/en/aguilar-is-back-in-the-squad/

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pbz5ax

Vratili su Jardela kao trenera da nakon Thiery Henria dovede Monaco barem u top 5 ali za sad ne ide medjutim dovoljno je to iskusan trener da do kraja sezone dodje do cilja. Monaco bi ovde morao do sva 3 boda.

Sudija: Ruddy Buquet (4.20 kartona po mecu)

https://us.soccerway.com/referees/ruddy-buquet/52844/

– Bosna i Hercegovina

Value kvota koja se mora uzeti bez obzira na ishod.

Zvijezda do sad ubjedljivo najgora ekipa lige. To ne samo da govore rezultati nego i fudbaleri koji su igrali protiv njih. Skoro jedan fudbaler Širokog mi je rekao da su protiv njih bas uzeli bod ali da im je danas uzelo 6 sati putovanja na ovo gostovanje i bili su opet bolji ali Zvijezda je iscupala 1 bod.

Danas u Ugljevik dolazi Radnik koji nije daleko i ovo je tim koji zeli da se domogne Evrope kako zna i umije a ako kiksaju ove male utakmice onda nista od cilja. Radnik zadnjih 5 susreta upisao 4 pobjede, pobjedili su u tom nizu i Zrinjski, jedino je Željo bio bolji.

Zvijezda zadnjih 6 utakmica je 5 poraza i jedva izvučen remi i to protiv spomenutog Širokog. Gosti iako imaju omjer 5 pobjeda,0 remija i 5 poraza je u odlicnoj formi kao sto vec rekoh. Doveli su i iskusnog golmana Bilobrka.

Domacin jednostavno previse los pa se mora kladiti na Radnik po ovoj kvoti

Facebook Comments

Comments

comments