06.10.2019

VIP TIKET(PREDLOZI):
——————
22:45 River Plate – Patronato 2:0 WIN
1
1,25

21:00 Barcelona – Sevilla 4:0 WIN
1
1,50

22:00 Dallas – Kansas City 4:0 WIN
1
1,50

18:00 Haugesund – Rosenborg 2:1 WIN
3+
1,85

17:30 Malmo – IFK Goteborg 1:0 WIN
1
1,55

21:00 St.Etienne – Lyon 3 Lose
Zbroj kartona (4.5)
Više
1,90

KVOTA: 15,32
——————–
Ovaj vikend me je neplanski odvojio dosta od kladionice ali dobro, ima vremena..

Ovde probati na sitno ili odabrati po volji a analize cu staviti sto krace a jasnije.

– ARGENTINA: Superliga – 9. kolo

River ce ovde traziti ”osvetu” za poraz od Patronata na ovom terenu 1:3 u januaru mjesecu ove godine. Zbog toga na teren idu trenutno najjace snage koje domacin ima a te najjace snage definitivno su kvalitetnije od gostujucih. Te snage su prosli mec dobile najveceg rivala Bocu Juniors u okviru Copa Libertadoresa 2:0 i trener zeli i ovde pobjedu kako bi drzao korak za vodecim zato je odluka da nema rotacija:

http://estiempoderiver.com/river-va-por-otro-triunfo-en-la…/

– Španija

Barcelona nakon preokreta u ligi sampiona protiv Intera konacno malo kupila svoje navijace. Vratio se Messi i ocigledno je da bez njega barca nije barca. Sevilla je njihov stari rival i motiva nece faliti. Kvota solidna na trenutno kvalitetniju ekipu u koju se vratio kako vec rekoh najbolji igrac koji puno puno znaci, vidjelo se to i protiv Intera.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/pfknyh

Dakle napred Griezman, Suarez i Messi trebali bi biti dovoljni za trijumf katalonaca. Poslednja dva duela su ih dobili.

Međusobni mečevi: BARCELONA – SEVILLA

23.02.19 LL Sevilla Barcelona 2 : 4

30.01.19 CDR Barcelona Sevilla 6 : 1

– SAD-mls

Dallas ne igra bajno ali opet su bolji od Kansasa koji je jako los u odbrani i ne znaju za trijumf vec 5 kola u nizu od kojih su 4 izgubili. Kazem ni Dallasu ne cvjetaju ruze ali oni ovom pobjedom bi ovjerili play off dok je Kansas bez sansi za tu 7. poziciju pa je gotovo sav motiv na strani domacina.

– Norveska liga

Rosenborg konacno proigrao u prvenstvu dok ih u Evropi ne ide, tu su upisali dva poraza. Ovde iako su favoriti moram na golove zbog visoke kvote i jer ce biti otvoren mec s obe strane, pitanje je samo raspolozenja napadaca obe ekipe.

Kvota je ”napumpana” i zbog medjusobnih duela gdje nije gledano cesto puno golova ali jednom se mora i to promjeniti i otvoriti pa mozda danas kad ce Rosenborg napasti od prve minute a Haugesund dosta opasan iz kontri.

– Svedska liga

Malmo zaostaje 3 boda za prvoplasiranim Djurgardenom koji danas docekuje jako nezgodnu ekipu Hamarbija koja je u top formi sa 4 vezane pobjede gdje su ukupno zabili cak 16 golova. Po mnogima Malmo ima najbolje i najskuplje igrace lige i danas igraju protiv starih rivala iz Goteborga kojima bodovi ne znace puno ali protiv Malmea svi su motivisani pa tako i Goteborg sigurno.

Ipak ovde je bitna razlika u kvaliteti i pozicija u kojoj se Malmo nalazi a to je must win ako zele biti sampioni.

– Francuska

Lokalni derbi i dva tima ciji treneri su u nezavsnim situacijama. Trener domacina ce na zahtjev kluba da napusti St. Etjen dok Lyonov trener ukoliko izgubi ovaj mec dobija otkaz. Lyon ima problema u odbrani ali jaku dobru ekipu i nijednom timu ovde motiva nece faliti tako da sam odabrao kartone po ovoj kvoti koja je dosta solidna a ovu marginu u ovakvom derbiju mogu prebaciti.

Sudija je Turpin Clement koji iskreno spada u one koji nesto rjedje potezu za kartonima u ovoj ligi ali vjerujem da se nece bas sve njega pitati jer ce mu fudbaleri prirediti dovoljno materijala nadam se za minimum 5 javnih opomena s obzirom na situaciju u kojoj se oba tima nalaze i s obzirom na to da je derbi.

https://us.soccerway.com/referees/clement-turpin/45511/

Facebook Comments

Comments

comments