07.10.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 12 hrs

VIP DUBL:
———
19:00 Donn – Start II 0:3
2
1,65

19:30 Astra G. – Hermanstadt 0:0
1X
1,34

KVOTA: 2,21 WIN
—————–

http://prntscr.com/pfxrr4

– NORVEŠKA: Division 3 – Group 3 – 23. kolo

Nije lako prognozirati ovakve lige ali ovde na osnovu informacija i te kako realna pobjeda **gostiju**. Gostiju pod navodnim znacima jer oba tima su iz istod grada (Kristiandsund) tako da je ovo i neka vrsta lokalnog derbija.

Start II je blizu opasne zone i cini se da je klub odlucio da odatle pobjegnu. Proslo kolo kuci ubacili su jacu postavu (nekoliko igraca iz prvog tima) i tako je kvota na njihovu pobjedu pala sa 2,20 na 1,25. Isti slucaj ce biti i danas, dakle pojacana postava protiv lokalnog rivala:

http://www.ikstart.no/nyhet…/vi-kunne-faktisk-vunnet-med-mer

https://biosneezungio.tk/start-2-fc-result.html

Donn igra toplo-hladno, vecinu bodova na svom terenu uzima ali danas ce biti malo teze s obzirom da je Start ojacan s nekoliko iskusnih fudbalera iz prvog tima.

– RUMUNJSKA: Liga 1 – 12. kolo

Solidna kvota na dvoznak pa cu je uzeti.

Astra je proslu sezonu zavrsila u top 5 ekipa dok su gosti bili u donjoj polovini i play outu. Kod domacina trenutno stanje nije previse lose ali ipak trener je pod pritiskom jer su ocekivali od tima da vec sada budu u vrhu tabele a Astra ima 4 pobjede, 3 remija i 4 poraza, gol razlika 14:14.

Goste ce od sledeceg kola preuzeti novi trener, to je Eugen Neagoe koji vazi za dobrog strucnjaka ali kao sto rekoh od sledeceg kola ce preuzeti Hermanstadt. Domacinu fali suspendovani Tamas dok se gostima povrijedio Debeljuh.

Facebook Comments

Comments

comments