10.10.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 12 hrs

VIP DUPLANJE:
————
20:45 Hrvatska – Mađarska 3:0
1
1,40

20:45 Nizozemska – Sj.Irska 3:1
1
1,22

15:00 Trepča – Crvena Zvezda 0:2
1. poluvrijeme
2
1,22

KVOTA: 2,08 WIN
—————

http://prntscr.com/phfcka

– Grupa E

Bitan mec za obe ekipe. Hrvatska je prva sa 10 bodova, Slovacka druga sa 9 dok i madjari imaju 9 a cetveroplasirani Wales je na 6 bodova. Hrvatska je jedini poraz dozivjela upravo u Madjarskoj, bilo je 2:1. Prosli mec kiksali su i protiv Azerbejdzana tako da veceras novi kiks bi sigurno unio barem mali nemir u tabor domacina.

Mec se igra na Poljudu (Split) i domacin ima skoro sve igrace na raspolaganju dok se to ne moze reci za madjare.

Madjarska u odnosu na prosli mec i tu pobjedu od 2:1 nema 4 igraca u svojim redovima a ukupno ih fali 5. Povrijedjeni su Szoboszlai, Adam Nagy, Patkai i Bese dok je Barath suspendovan. Domacin u ovakvim okolnostima veliki favorit i mora ici po sva 3 boda sa super zvijezdama koje posjeduje ova reprezentacija.

– Grupa C

Holandija konacno igra fudbal sa rezultatima. Gledao sam ih dosta puta ove godine i mora se reci da igraju odlicno, pogotovo se to vidjelo u pobjedi protiv Njemacke kao gosti 2:4 a nakon toga su rutinski slavili u Estoniji 0:4. Jedna dosta jaka reprezentacija kojoj se sigurno mjesto na Euro takmicenju.

Trenutno su treci sa 9 bodova dok je Sj. Irska ispred njih sa 12 i ovo je vec must win situacija za domacina u prestizu za tu drugu poziciju.

Sj. Irska je poznata kao cvrsta ekipa i ovde ce se braniti sa 10 ljudi to je jasno, probace do remija doci ali kako domacin igra u poslednje vrijeme to je jako tesko ocekivati. Depay, Babel, Promes, de Jong, Wijnaldum, Blind, de Ligt itd pokazali su kvalitet i ovde ne bi smjela pobjeda domacih doci u pitanje.

– Kup Srbije

Vjerovali ili ne ova kvota od 1.22 je value. Pobjeda na Zvezdu je 1.02 kvota i sasvim realna protiv ekipe kakva je Trepča (niželigaš Srbije). Dakle kvota na pobjedu Zvezde onda u ovom slucaju bi morala biti maksimum 1.15 tako da cu ja ovih 1.22 uzeti. Koji god sastav da istrci na teren sposoban je zabiti barem 1 gol u prvom poluvremenu.

Facebook Comments

Comments

comments