13.10.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP TRIPLE:
———–
21:00 Boston – Cleveland 118:72
1
1,45

20:45 Slovenija – Austrija 8 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više
1,40

20:45 Poljska – Sj.Makedonija 2:0
1
1,50

KVOTA: 3,04 WIN
———————-
– SAD NBA: Pripremne

Nisam ovaj vikend bio u mogucnosti postavljati predloge. Sada vidim da sam propustio danas vec svoj dubl i duplanje. Argentina, Holandija, Petrolul itd. ali to je sada manje bitno, proslost.

Probacu ovaj triple veceras. Dakle Boston i cavsi igraju pripremni mec. Nezahvalno normalno prognozirati jer su bukvalno prijateljski mecevi i trening dueli ali Boston jednostavno ima kvalitetniju ekipu dosta.
Theis je izborio opet centarsku poziciju pored Kantera koji je stigao tako da ce i veceras biti motivisan jer nije svejedno da li si na klupi ili prvi centar ekipe. Takodje veceras ce za Boston i Kemba Walker zaigrati, odmorio je prosli duel, manja povreda pa se nije rizikovalo ali veceras igra.

**Kemba Walker (sore left knee) will play on Sunday against the Cavaliers.**

**Theis started the last game and impressed coach Brad Stevens. He appears to be leading the way in the battle for the starting center job, outpacing Enes Kanter and Robert Williams.**

Cavsi slabi kao i prosle godine, ukoliko Kevin Love podbaci podbacila je citava ekipa pa iako je pripremni mec pobjeda Bostona mi djeluje vise nego izvjesno. Boston ce biti dosta dobar i ove sezone, Kemba, Tatum, Smart, Brown, Hayward, Kanter, Theis itd itd..

Cavsi rekoh vec skoro pa isti tim kao prosle sezone, Sexton rookie dosta ima slobode i forsira, zatim spomenuti Kevin Love, Brandon Knight, Clarkson, Nance Jr. Osman itd..

Prosli mec prokockali su veliko vodstvo protiv Detroita i izgubili dok je Boston pocistio Orlando u gostima 75:100.

– Iz kvalifikacija kratke analize. Dakle grupa G gdje se vodi i vodice se velika borba za posebno drugu poziciju jer trenutno djeluje tako da ce Poljska doci do prve ali poslije ovog kola imaju jos 2 meca. Dakle komsijski derbi izmedju 4. ekipe Slovenije 11 bodova i drugoplasirane Austrije 13 bodova. Jasno je da slovencima treba pobjeda ali ni remi ih ne bi skroz odbacio iz trke i ovaj duel je biti ili ne biti za njih.

Sudija kontraverzni Cakir koji nekada ima cudne kriterijume ali ovde mora biti posla za minimum 4 javne opomene.

Poljska kao sto rekoh prva i ovo jednostavno mora se zbog primamljive kvote uzeti. U odlicnoj su formi domacini i znaju da bi vecerasnjom pobjedom skoro obezbjedili plasman na Euro. Nakon ovoga imaju gostovanje Israelu i mec sa Slovenijom kojem u tom poslednjem kolu bodovi mogu biti prijeko potrebni tako da je jasno da domacin zna koliko je bitan mec.

Gostima tesko i da je bod dovoljan, imaju 11 bodova, 2 manje od drugoplasirane Austrije i dosta je kombinacija u igri. Danas ce biti bez Darko Velkoskog i Enis Bardhia.

Lewandovski u odlicnoj formi, imace domacin prostor za kontre i vjerujem da su blizu bodovima.

Facebook Comments

Comments

comments