14.10.2019

VIP DUBL:
—————
20:45 Bugarska – Engleska 0:6
2
1,25

19:00 San Marino/21 – Hrvatska/21 0:5 
2+ Prvo Poluvrijeme
1,60

KVOTA: 2,00 WIN
————-
– GRUPA A Euro – Kvalifikacije – 8. kolo

Kvota nije bajna ali isto tako bilo bi preveliko iznenadjenje da englezi dva puta prosipaju bodove. Proslo kolo nije niko ocekivao pobjedu Češke ali dobili su ih 2:1 i sada niko nije siguran putnik. Kosovo na trecoj poziciji sa 4 boda manje a u poslednjem kolu igraju Kosovo-Engleska.

Bugarska odavno vec nema sansi za plasman ali ce se boriti sigurno, svako je motivisan protiv Engleske medjutim razlika u kvalitetu postoji i englezi bi morali odigrati ozbiljan mec i to na rezultat, njima su najbitnija 3 boda. Izuzetan napad sa Sterlingom, Kaneom i Rashfordom te u veznom redu vjerovatno Barkley, Winks i Henderson dok bi pozada trebali biti Chilvel, Mings, Maguire i Alexander-Arnold.

http://prntscr.com/pj53yf

– Europsko Prvenstvo U21 – Kvalifikacije

Dakle predlog je minimum 2 gola u prvom poluvremenu. Jeste rizicno naravno ali i kvota je solidna pa moram probati.

Hrvatska je u prvom kolu porazena od Škotske 1:2 iako su vodili na poluvremenu medjutim u zadnjoj minuti presudio im je McLennan. Nakon tog poraza novi trener dosao, to je Biscan koji je vodio Rijeku i sa njim bi Hrvatska trebala biti dosta ofanzivnija. Ima finu ekipu sa kojom moze raditi i vec su se pokazali rezultati u prijateljskom mecu protiv Madjarske koji su u gostima dobili 1:4. U prvom poluvremenu bilo je 1:1.

Ovde ocekujem napade od prve minute kako bi stekli prednost od 2 gola razlike sto prije pa da kasnije u drugom poluvremenu neko od nosilaca igre mozda i odmori. Sansi ce sigurno biti na pretek i u prvom poluvremenu jer je San Marino prakticno amaterska ekipa. Oni imaju preko 20 poraza u nizu

http://prntscr.com/pj58kc

Dakle u Hrvatskoj mladići poput Kulenovica, Djuraseka, Posaveca, Bradarica, Moroa, Majera, Jujbera, Sose itd itd..

Uz malo srece Hrvatska do poluvremena moze do 2 gola.

Facebook Comments

Comments

comments