18.10.2019

VIP PREDLOG: 21:00 Valencia – Efes
Broj koševa Valencia/J.Loyd (11.5)  LOSE
VIŠE 1.76
——————————
KOŠARKA EUROPA: Euroleague – 3. kolo

http://prntscr.com/pl6mm4

Valencia dosta losa na startu sezone.

U domacem prvenstvu dvije pobjede i dva poraza, u Evroligi oba poraza.

Prvo kuci od CSKA 71:96 i zadnje kolo jos gora partija i poraz u Grckoj od Olympiacosa 89:63. U goste im dolazi jedna jako ozbiljna ekipa koja je definitivno favorit pa ni treci poraz Valencije nije nerealan, moraju odigrati svi sa 100% kako bi izbjegli poraz.

Ovde mi je must bet Jordan Loyd, bivsi NBA igrac koji je igrao i za Toronto ali dosta malu rolu i veoma male minute. Ipak u Valenciji naravno jedan od glavnih igraca pa mi ova margina od 11,5 djeluje i te kako prihvatljivo za njegove sposobnosti.

Jasno je i ce odbrana Efesa obratiti dodatnu paznju na njega ali ovo je tip igraca koji je jednostavno navikao uzimati svoje suteve i ici na prodore a pogotovo voli potegnuti za 3 poena.

Loyd ima 26 godina, tezak je 95 kg i visok 193 cm, pozicija PG.

Dakle Jordan Loyd dosao je ovde iz NBA kako bi bio lider ovog španskog tima i konacno je upisao jednu monstruoznu partiju kakve se od njega ocekuju, to je bilo prosli mec u okviru domaceg prvenstva protiv Barcelone u tijesnom porazu 97:94 gdje je Loyd ubacio cak 30 poena a proveo na parketu nesto vise od pola sata. Uzeo je cak 16 suteva i to cak 11 za 3 poena (4 od 11 uspjesan) dok je za dva bio skoro perfektan 4 od 5 pokusaja a slobodna bacanja je izvodio cak 10 od 10. Dakle perfektan sa linije slobodnih bacanja.

Ova partija Loyda ulijeva povjerenje pred ovaj duel sa Efesom, jako bitan duel i onda ova margina djeluje prenisko za njega. Smatram da je value. Loyd je imao manjih problema s povredom i zbog toga je imao i losija izdanja i manje minute ali sad djeluje i vise nego dobro i od njega se ocekuje minimum 12 poena ako ne vise definitivno veceras.

Prije Barcelone u porazu od Olympiacosa utopio se u sivilo Valencije ali opet bio najbolji poenter španaca sa 12 poena za samo 20 minuta, bio je blowout i naravno da ga je trener cuvao u poslednjoj cetvrtini.

Starter je, ne gine mu 25-30 minuta te 10-ak suteva i uz koje slobodno bacanje morao bi na 12+ poena.

Facebook Comments

Comments

comments