13.11.2019

ovačević Nemanja
Admin · 18 hrs

VIP NBA PREDLOG: 04:00 Portland – Toronto
Broj koševa Toronto/P.Siakam (25.5)
VIŠE 1,85 36 WIN
———————————-
SAD: NBA

Must bet iako je margina u nebesima ali Siakam mora htio ne htio podebljati dobrano suteve i ponovo se vratiti na one odlicne partije, imao je cak i 44 poena protiv New Orleansa..

Igra najdeblje minute, gotovo bez predaha i to je znacajan podatak, zadnje dvije igrao obe preko 40 minuta i to oba teska duela protiv granitnih odbrana Lakersa i Clippersa gdje nije mogao do laganih poena.

Ovo veceras je druga prica jer Portland ne igra dobro odbranu, to se i sinoc vidjelo protiv Sacramenta, ni Lillard ni McCollum ne djeluje previse zainteresovano za defanzivu i ovde ima mjesta za 26+ poena Siakama.

Naravno glavni razlog zasto ga moram uzeti jesu povrede kod Toronta, nema Lowrya, nema Ibake a i povrijedio se i Anunoby, tacnije Leonard mu je nehotice gurnuo prst u oko..

Veliko breme u napadu ce Siakam morati nositi, cak i Van Vleet jer raptorsi ostali bez bitnih karika a Siakam ove sezone biljezi u prosjeku 26 poena pa protiv lakse odbrane nego sto je bio slucaj protiv Lakersa i Clippersa morao bi do jedne partije sa visokim brojem poena. Suteva ce sigurno uzeti dovoljno, ocekuje se jedna run&gun kosarka sto mu odgovara tako da ova margina u tim uslovima nije nedostizna za njega i mora povuci poenterski pored ovako bitnih izostanaka..

Facebook Comments

Comments

comments