08.12.2019

VIP NBA PREDLOG: 21:00 Brooklyn – Denver
Broj koševa Denver/N.Jokić (17.5)
VIŠE 1,85 WIN
———————————
SAD: NBA

Jokic ove sezone daleko od svoje forme kakvu su mnogi ocekivali. Napadacki ni blizu od prosle sezone i skoro sam citao i izjavu Bartona kako jokara jednostavno mora vise zabijati, ima najvise loptu u rukama i da tim i ocekuje od njega da uzme svoje suteve..

Posebno se muci sa 3 poena ove sezone gdje je imao 1/15 samo ako se ne varam. Ipak prosli mec protiv Bostona ohrabruje. Iako je Denver izgubio taj mec ubjedljivo Jokic je upisao cak 30 poena i uspio i tu jednu trojku ubaciti (1/5 trojke).

Dakle ocigledno da bi u nastavku sezone mogao podignuti i svoj broj suteva. Bio je vezao 3-4 dobre partije sa 20+ poena i onda ga u napadu skoro i nije bilo, dosta partija cak i ispod 10 je imao ali kako rekoh ocekuje se od njega da te brojke popravlja.

Mozda idealan matchup za njega veceras u vidu Bruklina i Allena protiv koga ima 4 meca i na sva 4 isao je preko ove margine.

Protiv Jarrett Alena redom ubacivao 21, 37, 25 i 18 poena.

Uz pristojan procenat suta veceras, 18 poena je dostizno za Jokica. Tih 18 im je i ubacio ove sezone za samo 28 minuta igre pa vjerujem da moze i veceras za 30+ koliko bi trebao igrati.

Facebook Comments

Comments

comments