08.12.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 19 hrs

VIP NBA PREDLOG: 00:00 Washington – L.A. Clippers
Broj koševa Washington/B.Beal (30.5)
MANJE 1,85 20 WIN
———————————————-
SAD: NBA

Prosli duel wizardsa glavni pik mi je bio Beal under zbog jako teskog matchupa i ispostavilo se dobitno iako je Breadley igrao skoro 40 minuta ali Butler i ostatak ekipe cak je i udvajao Beala koji je uzimao teske i nerezonske suteve pa je zavrsio na 23 poena..

Veceras pomalo slicna situacija jer wizardsi igraju jos jedan jako tezak mec protiv dosta dobre odbrane Clippersa koji se moraju vaditi nakon teskog poraza od buksa..

Ovde nece biti tacno jedan odredjen covjek u odbrani na Bealu nego ce se mjenjati u odbrani a ko god da bude pored njega i vise je nego dobar defender. Paul George, Harkless i Leonard ponajvise ce vjerujem **imati posla** sa Bradlijem i preuzimati ga..

Nadam se da su gledali i mec Miami-Washington pa da ce primjeniti barem slican recept na glavnom suteru wizardsa i tako dosta lakse doci do pobjede, jer kad zatvorite Beala onda je pola posla odradjeno.

Ovo mi je must bet jer Beal je na prosjeku nesto preko 28 poena po mecu a ovu marginu je presao samo 2 puta u zadnjih 9 meceva.

Redom 30, 20, 14, 35, 18, 23, 42, 26 i taj prosli duel 23 poena Miamiju.

Igrali su vec ove sezone, Clippersi su ih kuci razbili 150:125 a Beal je igrao 35 minuta i ubacio 23 poena.

Moguc i veceras blowout pogotovo ako Clippersi dodju kompletni a nema naznaka da bi iko trebao odbmarati. Nema ponovo ni Thomasa ni Bryanta kod domacih pa ostaju dosta tanki sa visokim igracima sto bi Clippersi trebali i te kako koristiti i nadam se lako slaviti pa da i Beal dobije predah u zadnjoj cetvrtini..

Facebook Comments

Comments

comments