10.12.2019 (Jedini NBA single)

Kovačević Nemanja
Admin · 19 hrs

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Miami – Atlanta
Broj koševa Atlanta/Tr.Young (28.5)
MANJE 1,85 21 WIN
———————————-
SAD: NBA

Nadam se da ce odbrana Miamija vec mislim treci put u nizu donijeti dobar rezultat i spustiti najboljeg protivnickog igraca ispod margine. Pisao sam dosta o odbrani domacina prije svega kad smo Beala igrali under i gledao sam taj mec. Udvajali su ga a ponajbolji defender ove pozicije Butler najvise je posla radio u odbrani dok su ostali pomagali cim Beal primi loptu.

Slicno ocekujem veceras nad mladim i odlicnim igracem Atlante Trae Youngom..

Dakle 29+ poena dosta tesko je ubaciti Miamiju ove sezone. Bice trenutaka kad ce i njihova odbrana zakazati ali vjerujem ne veceras. Pisao sam o njihovoj odbrani i kad smo Lavine-a igrali under i taj mec sam gledao i isto perfektna odbrana od strane Butlera ponajvise i Lavine je cak sa produzetkom ubacio samo 18 poena.

Trae Young ne igra istu poziciju naravno kao LaVine ali upravo poziciju 1 i poziciju 2 Miami brani ponajbolje. Bitno mi je za ovaj pik i da ce Adebayo igrati jer kad Trae probije prvi bedem (Nunn-Butler) onda ga u reketu ceka takodje jedan od boljih defendera a to je Bam Adebayo. Bio je upitan ali sad je probable sto znaci da bi trebao nastupiti.

**Bam Adebayo (groin) now probable Tuesday.**

Atlanti se takodje polako vracaju igraci, cini se da su trenutno samo bez suspendovanog Collinsa. Kevin Huerter ce igrati ali pod limitom minuta 20-25 sto je dovoljno da otkine neki sut. Takodje i Hunter bi trebao zaigrati..

**De’Andre Hunter (illness) listed probable Tuesday.**

Trae Young je igrac da se razumijemo koji kad ga krene moze spucati 30+ poena bilo kojoj ekipi i to i cini pa je mozda djeluje ludost igrati ga under ali smatram da je value u underu s obzirom na odbranu Miamija i neki mozda i potencijalni blowout sto nije nemoguce.

Facebook Comments

Comments

comments