11.12.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP DUBL:
——–
21:00 Olympiacos – Crvena Zvezda 1:0 win
1
1,50

18:30 Mamelodi – Stellenbosch 3:1 win
1
1,45

KVOTA: 2,17 WIN
—————
– Grupa B

Borba za 3. poziciju i Ligu Evrope. Gledao sam mec u Beogradu i mora se priznati da grcka ekipa nije bila nista slabija u tom porazu iako su igrali s igracem manje. Necu ovde puno filozofirati. Bratski klubovi van terena ali na terenu Zvezda ce sigurno sve uciniti da dodje do zeljenog boda dok grcima igraju samo sva 3. Realno su kvalitetnija ekipa i na domacem terenu veliki su favoriti. Zvezdi pobjeda u Beogradu, Olympiacosu u Grckoj.. Ispod vjerovatne postave:

Olympiacos– Jose Sa; Elabdellaoui, Ruben Semedo, Meriah, Tsimikas; Guilherme, Camara, Bouchalakis; Daniel Podence, El-Arabi, Masouras

Zvezda – Borjan; Gobeljic, Milunovic, Degenek, Rodic; Canas, Petrovic; Garcia, Marin, Van La Parra; Pavkov

– JUŽNA AFRIKA: Premier League

Steta sto je kvota pala ali je razumljivo. Iako nema bas value uzecu pobjedu domacina. Gosti su zadnji na tabeli i bore se za opstanak i pitanje je da li ce uspjeti. Glavni razlog zasto uopste igram nesto iz Juzne Afrike jesu izostanci gostiju, tacnije 3 jako bitna igraca su OUT za ovaj duel. Kapiten Jarrod Moroole‚ Kris Bergman ai Robyn Johannes ce propustiti mec zbog povreda i trener Steve Barker izjavio je da je ovo veliki hendikep za njih:

https://www.timeslive.co.za/…/2019-12-11-massive-blow-for-…/

Mamelodi je ekipa koja se bori za top 3 mjesta i kval. za Africku ligu sampiona. Trenutno jesu treci ali nema opustanja jer cetveroplasirana ekipa ima samo bod manje. Ova dva tima do sad imaju 3 medjusobna duela i u sva 3 je slavio Mamelodi.

Međusobni mečevi: MAMELODI – STELLENBOSCH

26.04.15 NC Mamelodi Stellenbosch 1 : 0

16.03.11 PL Mamelodi Stellenbosch 1 : 0

29.10.10 PL Stellenbosch Mamelodi 0 : 1

Facebook Comments

Comments

comments