11.12.2019

VIP NBA PREDLOZI(WWIN):
———————
01:00 Toronto – L.A. Clippers
Broj koševa L.A. Clippers/M.Harrell (17.5) 10 WIN
Manje 1,85

03:30 Milwaukee – New Orleans
Broj koševa Milwaukee/E.Bledsoe (13.5) 29 WIN
Više 1,85

01:00 Orlando – L.A. Lakers
Broj koševa Orlando/J.Isaac (12.5) lose
Manje 1,85

01:00 Orlando – L.A. Lakers
Broj koševa L.A. Lakers/A.Davis (25.5) lose
Više 1,75

04:00 Sacramento – Oklahoma
Broj koševa Sacramento/H.Barnes (17.5) 5 WIN
Manje 1,85

KVOTA: 20,50
——————–
Ili sve na mini ulog ili odabrati..

https://prnt.sc/q9ja84

Ovde ocekivan predlog, centar protiv ekipe Toronta. Dakle iako Harrell ulazi s klupe i jedno vrijeme nece ga imati Gasol u sakama tu je Ibaka koji je isto tako odlican defender a vecinu vremena Harrell ce biti na terenu kada i Gasol. Vec sam pisao o odbrani Toronta C pozicije. Jos se prica o Embiidu koji je ubacio 0 poena za 32. poena protiv Gasola pa je onda Harrell po ovoj margini blizi underu. Igrali su vec prosli mjesec i u jednom tvrdom mecu gdje su obe ekipe igrale odbrane Harrell je ubacio 14 poena (7/15 sut). Tada nije igrao Paul George a sada su tu i George i Leonard i ne treba zaboraviti ni Lou Williamsa, sve veliki potrosaci lopti tako da je protiv Toronta na Harrella ovo previsoka margina..

Kod domacina ne igra Antetokounmpo i ovo se mora uzeti po ovakvoj margini. Grk ima prosjek od blizu 30 poena, uzima 15+ suteva svaki mec i treba te suteve i poene nadomjestiti a Bledsoe iako ima ulogu i asistenta odlican je suter i pored Middletona ce raditi dosta toga u napadu.

**Giannis Antetokounmpo (right quad tendon soreness) will not play on Wednesday against the Pelicans.**

**Donte DiVincenzo will likely return to the starting group with Antetokounmpo out, while Khris Middleton and Eric Bledsoe will be tasked with the heavy lifting on offense.**

Isaaca vec treci put igram under i nadam se da nece bas veceras razocarati protiv odbrane Lakersa. Pisao sam vec i prije razloge. Dakle on je bukvalno 4. ili 5. napadacka opcija, najvise ima defanzivnih zadataka a veceras ima jedan od tezih u vidu Anthony Davisa kojeg ni malo nije lako cuvati plus sto je Davis ove sezone odlican i u odbrani.

Isaac je na prosjeku od 12.3 poena po mecu a ovu marginu samo je jednom prebacio u zadnjih 6 duela pa se onda mora uzeti ponovo minus. Poslednjih 6 ubacuje 8, 14, 11, 7, 9 i 10 poena. Vratio se i Gordon pa Isaac nema previse napadackih zadataka.

Value margina na Davisa koji je na prosjeku 27.7 poena po mecu. Iako Orlando igra sporiju kosarku naci ce sebi Davis rjesenja igrom 1 na 1 te sutem sa distance i poludistance. Veceras ni Kuzma ne igra za Lakerse pa ocekujem da LeBron i Davis kao i obicno vose glavnu rijec u napadu.

**Kyle Kuzma (left ankle) has been ruled out for Wednesday’s game in Orlando.**

– Povisoka margina na Harison Barnesa protiv Oklahome koja igra sve tvrdje. Bogdanovic bi trebao igrati isto kao i Corry Joseph a veceras su najavili i povratak Baglija koji je dugo bio odsutan pa ce i on otkunuti koji sut Barnesu.

**Bogdan Bogdanovic (knee) and Cory Joseph (back) are probable to play on Wednesday against the Thunder.**

**Marvin Bagley (thumb) is listed as probable for Wednesday vs. the Thunder.**

Inace Oklahoma brani jako solidno poziciju 4. i Barnes nece imati lagane poene previse, jedino sa iznad prosjecnim sutem sa distance vjerujem moze u over.

Facebook Comments

Comments

comments