18.01.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Atlanta – Detroit
Broj koševa Atlanta/Tr.Young (28.5)
MANJE 1,85 16 WIN
————————————
SAD: NBA

Jedan od igraca koji se izbjegavaju pogotovo under ali pokusacu ga veceras protiv pistonsa. Detroit je ekipa koja igra slow pace kosarku (sporije napade), ne jure previse nego cekaju da se i Drummond prikljuci napadu, centar koji dosta znaci ovoj ekipi.

Inace Atlanta je trejdala Allen Crabbea u Minnesotu a dobili su dosta solidnog Teaguea i Grahama i obojica ce veceras debitovati za Atlantu. Teague ce biti rezervni plej s klupe upravo Trae Youngu i bice zanimljivo koliko minuta i kakva rola ce mu biti ovde jer je Trae je glavna violina Atlante ali moguce da mu otkine koji minut.

**Jeff Teague and Treveon Graham are not listed on the injury report and are seemingly available to play Saturday night vs. the Pistons.

Teague and Graham came over from Minnesota in exchange for Allen Crabbe. It sounds like Teague will make his Hawks debut this evening. It will be interesting to see how many minutes Teague sees off the bench as Trae Young’s primary backup.**

Atlanta ce bez Alex Lena pa ce Collins dugo vremena na poziciju centra.

Projektovane petorke:

https://prnt.sc/qplfv6

Ista petorka kao sinoc protiv San Antonia gdje je Trae Young upisao 31 poen ali sutirao trojke cak 6/9 sto je malo teze ocekivati i veceras. Takodje b2b utakmica pa su igraci u tim mecevima uvjek losije koncetrisani zbog umora.

Igrali su ove sezone ali tada je Detroit bio kompletan i lako dobio Atlantu pa je Trae igrao 31. minutu i ubacio samo 8 poena uz sut 3/12.

Rizicno jeste ali koji tip nije, probacu ga under.

Facebook Comments

Comments

comments