21.01.2020 (jedini single)

VIP PREDLOG: 19:00 Zaragoza – Mallorca 1 2,00 3:1 WIN
—————————————–
ŠPANJOLSKA: Copa del Rey – 1/16-finale

Smatram da je kvota value trenutno jer ocekujem pad do pocetka meca.

Sudar cetvrte ekipe druge lige i Majorke koja se bori za opstanak u Primeri, samo su jedno mjesto iznad zone ispadanja. Mallorca je ekipa kojoj je puno bitnije prvenstvo, tacnije opstanak i igrali su samo prije 2 dana kuci protiv Valencie i upisali bitnu pobjedu od cak 4:1 a ovaj duel igraju odmah nakon 2 dana i razumljiva je odluka trenera da ovde igra sa komplet rezervama.

Dakle gosti su se bunili i trazili i odgodu ovog duela jer su imali samo jedan dan da se pripreme za ovaj mec kupa ali nista od toga i trener smatra da je najpametnije da igra s rezervama.

Protiv Valencije igrali su Fran Gámez, Raíllo, Valjent, Lumor; Lago Junior, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Cucho Hernández i Budimir a protiv Zaragoze niti jedan od ovih fudbalera nece biti u startnoj postavi.

https://www.elperiodicodearagon.com/…/mallorca-afrontara-pa…

S druge strane Zaragoza je dobila odgodu meca za vikend protiv Mirandesa tako da su odmorni ako to trener nije planirao i kaze kako bi vise volio da su igrali za vikend jer im je to poremetilo neke planove. I njima je liga prioritet kako kaze ali isto tako kaze da pred svojim navijacima imaju obavezu do pobjede i prolaza u 1/8 finala kupa.

https://www.realzaragoza.com/…/v-ctor-fern-ndez-tenemos-la-…

Dakle drugoligas ima odlicnu sansu protiv komplet rezervi Mallorce da prodju u narednu rundu kupa.

Facebook Comments

Comments

comments