21.01.2020

VIP DUBL:
———
20:30 Everton – Newcastle 2:0, 2:2 lose
1
1,60

21:10 Lyon – Lille
Zbroj kartona (3.5) 5 WIN 
Više
1,70

KVOTA: 2,72
—————–
ENGLESKA: Premier League – 24. kolo

Tesko je engleze predvidjati ali probacu danas na Ancelotijev tim koji je najavio borbu za Evropu a za takvo nesto onda u ovakvim duelima moraju do punog plijena. Imaju isti broj bodova kao Newcastle na 11. odnosno 12. poziciji. Newcastle igra slabo ovu sezonu i jedna od svijetlijih tacaka je proslo kolo pobjeda kuci nac Celzijem u poslednjim minutama duela iz prekida medjutim ovaj tim i dalje muku muci sa izostancima pa su danas ukupno bez 8 igraca.

Out su Jack Colback, Paul Dummett, Dwight Gayle, Ki Sung-Yong, Javier Manquillo, Yoshinori Muto, Jetro Willems i DeAndre Yedlin.

https://www.grandoldteam.com/…/everton-v-newcastle-united-2/

https://www.liverpoolecho.co.uk/…/everton-line-ups-vs-newca…

Kod Evertona svakako gubici su Sigurdsson i Richarlison ali imaju dovoljno kvaliteta bar za minimalnu pobjedu.

Vjerovatna postava Evertona: Pickford; Sidibe, Mina, Holgate, Baines; Gordon, Davies, Delph, Bernard; Kean, Calvert-Lewin.

– FRANCUSKA: Coupe de la Ligue – Polufinale

Dakle polufinale francuskog liga kupa gdje smatram da je value margina. Sudar dvije dobre ekipe na terenu Lyona i realno je da vidimo barem 4 ukupno javne opomene. Lyon je dosao ovde preko Bresta 3:1 i u tom duelu vidjeli smo 8 kartona ukupno dok je Lille dobio Amiens 2:0 i tu je bilo ukupno 6 javnih opomena.

Sudija je Benoit Millot koji je ovu marginu prebacio u 6 od poslednjih 8 duela gdje je dijelio pravdu ili na 10 od poslednjih 13 meceva.

Njegova statistika:
Dakle mec za finale liga kupa koji ne bi trebao biti bez nervoze i startova za opomene pa se nadam da ce Millot potegnuti bar 4 puta ukupno za dzep.
Facebook Comments

Comments

comments