12.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Orlando – Detroit
Broj koševa Detroit/D.Rose (19.5)
MANJE 1,85 2 WIN
———————————–
SAD: NBA

Igrac koji je prije povrede bio u fenomenalnoj formi.

Imao je cak 14 meceva sa 20+ poena u nizu. Nakon toga povreda protiv Denvera gdje je za 13 minuta ubacio samo 2 poena i veceras se vraca nakon pauze i zbog toga ce mu minute biti pod limitom. Pored njega vraca se u roster i Mykhailiuk. Obojica ce biti pod limitom minuta..

**Derrick Rose (hip) and Svi Mykhailiuk (hip) will be available to play on Wednesday in Orlando.
They’ll be back from a five-game absence, and with both these guys active, we’d anticipate fewer minutes for Bruce Brown and Langston Galloway. Rose will have his minutes monitored in his first game back**

** Derrick Rose, Svi Mykhailiuk will have a minutes limit Wednesday.**

U Detroitu su nastale promjene u vidu toga da su trejdali Drummonda u Clevelande a uzeli Hensona, Knighta te jednog pika prve runde. Nakon povrede vratio se i Reggie Jackson i to je dosta bitno za ovaj tip jer je Rose ove sve brojke od 20+ napravio dok je Reggie bio odsutan.

Veceras Rosea igram manje iz par razloga samo.

Kao prvo imace limit minuta kao sto sam rekao, trener nije najavio tacne minute ali tesko je vjerovati da ce dobiti 30 minuta.

Kao drugo Orlando igra slow pace kosarku sto bas i ne odgovara eksplozivnim igracima kao sto je Rose.

Kao trece Derrick Rose nije u zadnjih 5 sezone niti jednom presao ovu marginu protiv Orlanda. Radi se o 10 meceva i to od 2015. godine.

Kao cetvrto, postoji mogucnost i za blowout jer je Orlando kvalitetniji sigurno pa bi onda Rose igrao jos manje od predvidjene minutaze.
Sposoban je natrpati 20 i za 20 minuta ali se nadam da u nesto sporijem tempu veceras nece stici..

Facebook Comments

Comments

comments