15.02.2020

VIP DUBL:
——–
16:00 Fulham – Barnsley lose
1
1,50

16:15 Larissa – PAOK WIN
2
1,40

KVOTA: 2,10
——————
– ENGLESKA: Championship – 33. kolo

Barnsley poslednji na tabeli i dosta se muce da zabiju gol. Imaju i probleme sa sastavom i trener je ljut na upravu sto nisu doveli jos niti jednog defanzivca iako je to u planu.

https://footballleagueworld.co.uk/david-prutton-predicts-t…/

Clarke Oduor je izasao u 72′ minuti zbog povrede protiv B’ghama a i dalje su povredjeni Ritzmaier i Radlinger a zanimljivo da ce ovaj duel preskociti i Mads Andersen (defanzivac) i to zbog odmora. Previse minuta u nogama za Andersena i trener je odlucio da odmori bas protiv Fulhama.

https://footballleagueworld.co.uk/3-changes-the-barnsley-x…/

Fulham u odlicnoj seriji i evo ih sad bore se za ulazak u Premier ligu. Vratio se i Mitrovic nakon povrede i zabio odmah u srijedu, i on je u odlicnoj formi tako da bi 3 boda ovde bila krucijalna domacinu u borbi za visi rang. Leeds im je dozvolio svojim kiksevima da pridju na samo bod zaostatka i ovakvu sansu Fulham protiv poslednjeplasirane ekipe mora iskoristiti.

– GRČKA: Super League – 24. kolo

Ova kvota treba realno i da je niza.

PAOK i Olympiacos se bore za prvu poziciju s tim da je trenutno Oly prvi sa 2 boda vise. PAOK u zadnjih 10 meceva ima cak 9 pobjeda te 1 poraz od Panathinaioksa u gostima.

Ovde su izraziti favoriti, ne samo jer su kvalitetnija ekipa nego i zbog cinjenica da je domacin u velikim problemima. Oni za ovaj duel imaju samo 14 igraca na raspolaganju i 2 djecaka iz omladinske katogorije. To su Pinakas i Lufakis koji nisu upisali niti 1 minut za Larrisu.

Lista povredjenih i nedostupnih igraca je preko 10!

https://fws.gr/apisteyto-me-14-2-paiktes-telika-i-ael-kont…/

Najnoviji na listi su Žižić i Nunić koji imaju visoku temperaturu. OUT su i Stanković, Goiković, Warda , Kace, Yannis Masuras, Stelijan Bojić, Stellijan Filipov

Igrači koji su na raspolaganju (uključujući i dva klinca):

Christenson, Nagy, Mora, Golia, Eliad, Marković, Lufaki, Musek, Asubre, Balla, Seservice, Ali Gazal, Papazoglu, Torze, Pinacas i Vinicius.

Veliki problem su suspenzije jer AEL Larrisa dobila je cak 87 kartona..

Facebook Comments

Comments

comments