19.02.2020

VIP DUBL:
————
18:30 Nordsjalland – Horsens 6:0 win
1
1,60

20:00 Cartagena – CSKA M. 0:2 win
2
1,40

KVOTA: 2,24 WIN
——————–
– DANSKA: Superliga – 21. kolo

Solidna kvota na domacina pa zato moram i uzeti jer Nordsjalland je kvalitetnija ekipa i plus igraju na svom terenu. Oni su inace trenutno ispod crte (play off) tako da je pobjeda imperativ ne bi li se skocilo na tu 6. poziciju i play off. Imaju kvalitet, odradili su dobro pripreme i odigrali cak 7 meceva dok je Horsens odigrao 6 a u cak 4 poslednje su porazeni. Oba tima bez jednog bitnog igraca, domacin bez napadaca Sadiqa koji je zabio do sad dva gola dok su gosti bez defanzivca Nymanna (20/0 df).

Prosle godine na stadionu Horsensa danasnji domacin slavio je sa 0:3 pa zasto ne bi i kuci barem minimalan trijumf ostvario.

Prijateljski mec

Cartagena je tim iz lige ŠPANJOLSKA: Segunda División B gdje su druplasirani i imaju samo bod manje od Marbelle i s njima se bore za prvu poziciju i ulazak u visi rang. Ovaj mec im treba kao trece oko i ne znam ni zasto su ga zakazali jer je njihova polusezona vec pocela, igrali su svoj ligaski mec prije 3 dana i opet igraju za vikend bitan mec u gostima kod Algecirasa u borbi za prvu poziciju tako da ce oni sigurno ovde svoje najbolje igrace postediti.

CSKA je ekipa kojoj je ovo poslednji test pred pocetak prvenstva tako da vjerujem da ce izvesti dovoljnu jaku postavu da dobiju ovo. Kazem domacin nema smisla da ovde salje prvu postavu i rizikuje povrede.

Facebook Comments

Comments

comments