06.03.2020

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Minnesota – Orlando
Broj koševa Orlando/N.Vučević (21.5)
VIŠE 1,85 28 WIN
————————————-
SAD: NBA

Nikola Vučević jedan od konstantnijih u ekipi Olanda koja ce sigurno traziti pobjedu ovde jer moraju biti favoriti protiv Minnesote iako ce veceras morati bez odlicnog francuza Fourniera. Upravo je objavljeno da zbog udarca u lakat na proslom mecu kada je nezgodno pao veceras nece igrati.

**Evan Fournier (right elbow UCL sprain) has been ruled out of Friday’s game in Minnesota.
Fournier injured his elbow during Wednesday’s loss in Miami while diving for a loose ball. He was able to play through the injury Wednesday night, but it was later diagnosed as a sprain. Coach Steve Clifford said Wes Iwundu will start in Fournier’s place. Aaron Gordon and Nikola Vucevic should see an increase in scoring opportunities with the team’s second-leading scorer on the shelf.**

Dakle umjesto njega ce Iwundu u prvu petorku a Gordon i vučko imaće dodatnu dozu suteva. Uzimam Vučevića jer je Minnesota tanka u reketu cijelu sezonu. I dok je igrao Towns tu su bili losi a sad kad je i on povredjen tu poziciju pokriva Reid koji je na istom defanzivnom nivou kao i Towns i Vučević je već pokazao da je dominatniji dosta.

Prije nekoliko dana u pobjedi Orlanda Nikola je ubacio 27 poena, tada je igrao Fournier pa vjerujem da moze bar 22 veceras bez francuza.

Facebook Comments

Comments

comments