06.03.2020

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Chicago – Indiana
Broj koševa Indiana/D.Sabonis (18.5)
VIŠE 1,85 24 WIN
———————————–
SAD: NBA

Sabonis bi mogao biti veceras zaposleniji u napadu nego obicno jer dosta igraca Indiane je pod poprilicnim upitnicima. Ono sto je sigurno to je da je Lamb out kao i prvi plej Malcolm Brogdon nece igrati 99% dok su i TJ Warren i Oladipo pod upitnicima. Warren je zadobio posjekotinu na nozi i morali su šivati pa je pod znakom pitanja.

** Malcolm Brogdon (sore left hip) is getting an MRI and is doubtful for Friday’s game vs. the Bulls.**

**T.J. Warren (left leg laceration) is questionable for Friday’s game vs. Chicago.
It’s unclear when Warren got cut, but the damage was severe enough to require stitches. Indiana is already banged up and can ill-afford to lose their leading scorer, but we won’t know more until after Friday’s shootaround.**

**Victor Oladipo (sore right knee) is questionable vs. the Bulls on Friday.**

Pored njih upitni su i McDermott i Sampson.

** Doug McDermott (sore right foot/toe) is questionable for Friday’s game vs. the Bulls.**

**JaKarr Sampson (sore right hip) is questionable for Friday’s game vs. Chicago.
Sampson is one of four questionable players for the Pacers. They also have Malcolm Brogdon (hip) as doubtful, and Jeremy Lamb (knee) is out long-term, so it could be an all-hands-on-deck situation on Friday.**

Dakle 4 pod znakom pitanja i dvojica out. Uzimam Sabonisa jer je Chicago tanak u reketu. Wendell Jr. tesko ce parirati odlicnom Sabonisu i ovde je pitanje samo njegove agresivnosti prema obrucu. Ove sezone je na prosjeku 18.9 poena po mecu i jako je zahvalan igrac. Prosle dvije partije ga nije slusao sut ali je imao dosta teske matchupe u visu spursa i Lakersa dok bi veceras trebao imati dosta laksi posao.

Bilo bi za ovaj predlog jako dobro da Warren ne nastupi jer je TJ veliki potrosac u napadu.

Chicago sa PF pozicije dosta pusta jer je Markkanen los defender a upravo on bi trebao biti veceras zaduzen sa Sabonisa te se nadam samo da neko (ili Warren ili Oladipo) nece zaigrati sto bi Sabonisu znatno podiglo usage u napadu.

Facebook Comments

Comments

comments