11.03.2020

VIP DUBL:
——–
21:00 Liverpool – Atl.Madrid 1:0 win
1
1,60

17:30 Roki – SaPKo 7:0 win
1
1,50

KVOTA: 2,40 WIN
——————
EUROPA: Liga Prvaka – Playoff – 1/8-finale

Ne mogu a da ne odigram po ovakvoj kvoti na ekipu koja melje ove sezone. Vec sada se mogu proglasiti prvacima Engleske i bio bi im tezak udarac da ispadnu ovako rano u Ligi Sampiona. Nije lagan protivnik jer Atletico gusi igru i tesko je protiv njih stvoriti dobre sanse, svaku koju dobijete morate iskoristiti jer Simeone je odlican takticar i njemu je uvjek samo rezultat bitan, nije ga briga kako ce do njega doci a veceras ce probati svim silama u odbranu i ocekujem veliki bunker Atletica ali isto tako ocekujem i da domacin probije taj bunker jer stvarno imaju dovoljno kvaliteta za tako nesto.

Atletico ima 1:0 iz prvog meca i to je perfektan rezultat za njih, ugusili su igru, sretno na pocetku dosli do gola i kasnije Liverpul nije uspio do izjednacenja. Veceras ce biti drugacija prica jer se igra na Anfieldu. Englezi ocito ne sljive korona virus pa ce biti i navijaci tu a to je Liverpulu uvjek dodatni vjetar u ledja. Atletico je i prosle sezone dobio Juventus kuci 2:0 pa onda u Torinu izgubio 3:0. Ovde je samo pitanje vremena kada ce domaci zabiti, ja se nadam da ce uspjeti u ranijoj fazi jer ce onda igrati s manje nervoze i rasterecenije.

VJEROVATNE POSTAVE:

Liverpool: Adrian; Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Mane, Firmino, Salah

Atletico Madrid: Oblak; Hermoso, Felipe, Savic, Trippier; Koke, Llorente, Saul, Correa; Joao Felix, Morata

– HOKEJ FINSKA

Znam da treba bjezati od hokeja ali probacu danas pobjedu domacina jer ima razloga. Ovo je poslednje kolo pred play off i gosti su ga obezbjedili tako da ovde salju mladje trupe a na golu ce biti junior Juho Ahopelto, u odbrani 2 debitanta Elias Pennanen i Elmeri Luukkanen, kao i napadači Jere Kuivisto i Jyry Kortelainen. Cini se da dolaze ovde samo da se mec odradi i onda da se posvete play offu.

Dakle 12 glavnih igraca gostiju ostalo je kod kuce i nisu dosli na ovo gostovanje kako bi se odmorili za play off.

https://ita-savo.fi/…/…/51766626-9b8c-46f4-8c88-b39679bb2837

Dakle nece igrati Oskari Salminen, Juuso Walli, Julius Marva, Eetu Andersson, Teemu Lämsä, Joonas Savolainen, Matias Rauvola, Atte Karppinen, Matias Lainio, Juuso Forsström, Tommi Laakso i Kasper Piitulainen..

Ovo je daleko putovanje jer ova dva grada nisu nimalo blizu, u subotu pocinje odmah play off pa onda ne cudi ova odluka trenera.

Domacin mjesto iznad zone ispadanja i zele pobjedom sigurno u svojoj dvorani da se oproste od ove sezone pa ce tako istrcati i respektabilna postava, tacnije sa jako malo kalkulisanja u odnosu na totalne rezerve i omladince gostiju.

Facebook Comments

Comments

comments