28.06.2020

VIP DUBL:
——
22:00 Espanyol – Real Madrid 0:1 win
2
1,40

16:00 Basel – Sion 2:0 win
1
1,55

KVOTA: 2,17 WIN
—————-
– ŠPANJOLSKA: LaLiga – 32. kolo

Nerado ovo igram jer nisam ljubitelj kladjenja protiv poslednjeplasiranih ekipa ali eto dvojka je i visa nego realna. Espanjol da je recimo na sredini tabele onda bi ovo zmireci igrao dvojku jer kao sto znate Espanjol je ljuti protivnik Barcelone (gradski rival) i vrlo rado bi gledali Real kako osvaja titulu ali posto se radi i o njihovoj sudbini (ispadanje) onda je jasno da ce morati probati bar do boda.

Oni su dali otkaz danas svom treneru a na njegovo mjesto do kraja sezone je dosao sportski direktor Francisco Rufete sto ne znam bas koliko je pametan potez jer je covjek bez trenerskog iskustva.

Real ima izostanaka, nece igrati ni Modric ni Mendy zbog suspenzija, povredjeni su Vasquez, Luka Jovic i Nacho Hernandez ali Zidane ima dosta sirok izbor igraca pa ce sigurno odabrati najboljih 11 koje ima na raspolaganju.

Vjerovatna postava: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Valverde, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Hazard

Espanjol: Lopez; Javi, Cabrera, Espinosa, Pedrosa; Lei, David, Roca, Darder; Calleri, Raul

http://www.thehardtackle.com/…/espanyol-vs-real-madrid-pre…/

Međusobni mečevi: ESPANYOL – REAL MADRID

07.12.19 LL Real Madrid Espanyol 2 : 0

27.01.19 LL Espanyol Real Madrid 2 : 4

22.09.18 LL Real Madrid Espanyol 1 : 0

Bez publike se igra sto je predost sigurno za Real.

– ŠVICARSKA: Super League – 26. kolo

Jos 11 kola do kraja i ova dva tima sa razlicitim ambicijama. Basel iako zaostaje trenutno za prvoplasiranim Boysima 8 bodova ipak taj zaostatak se moze stici jer kao sto rekoh do kraja jos 11 meceva.

Sion s druge strane u borbi za opstanak i ovo je klub kojeg je korona virus kostao dosta para tako da je klub finansijski u jako losem stanju. Pisalo se da su dali otkaz devetorici fudbalera medjutim to nije istina, trojica su otpustena a na kraju su se nekako dogovorili sa ostalih 6 i ovi igraci ce ostati u klubu minimum do kraja ove sezone, svako je potpisao poseban ugovor.

To su Pajtim Kasami, Ermir Lenjani, Mickaël Facchinetti, Quentin Maceiras, Birama Ndoye i Christian Zock.

https://www.fc-sion.ch/…/six-joueurs-prolongent-leur-contra…

Za ovaj duel medjutim Zock najavljen kao out zbog povrede a Maceiras je suspendovan, jos fale veznjak Tomma i napadac Fortune.

https://www.fc-sion.ch/…/paolo-tramezzani—j-attends-de-mo…

Sion je pokazao veliku zelju i borbu na terenu iako su trenutno u problemima medjutim mislim da je Basel prevelik zalogaj trenutno i da ce domacin uspjeti slomiti otpor gostiju, jednostavno postoji odredjena razlika u kvalitetu. U poslednja 3 medjusobna duela su ih dobili bez vecih problema.

Međusobni mečevi: BASEL – SION

08.12.19 SL Basel Sion 4 : 0

19.07.19 SL Sion Basel 1 : 4

19.04.19 SL Sion Basel 0 : 3

Facebook Comments

Comments

comments