01.07.2020

VIP DUBL:
——-
19:00 Braunschweig – W.Mannheim 3:2 WIN
1
1,65

22:15 Sporting L. – Gil Vicente 2:1 WIN
1
1,60

KVOTA: 2,64 WIN 
——————
– NJEMAČKA: 3. Liga – 37. kolo

Domacin u borbi za promociju (druga liga Njemacke) i ovo im je must win situacija jer su treci trenutno pa cak i da bi zadrzali tu poziciju i da se preko play offa bore za visi rang moraju do sva 3 boda. Imaju sansu i do druge pozicije pa de se direktno plasiraju jer im Wurzburger bjezi samo 2 boda.

Mannheim odradio svoje za ovu sezonu, obezbjedili opstanak i na 8. su poziciji. Od prije imaju povredjenih igraca a bitna stavka je i da su dvojici ugovori istekli i nisu ih produzili pa tako trener Benjamin Sachsa ne moze racunati na Conrada i Michael Schultza, njima su juce istekli ugovori. Takodje skoro informacija iz kluba da ni glavni trener Bernhard Trares i pomoćni trener Benjamin Sachs nece produziti ugovore tako da i oni napustaju klub

https://twitter.com/svw07/status/1278342689751281665

– PORTUGAL: Primeira Liga – 29. kolo

Do kraja jos 6 kola i Sporting je treci trenutno. Drugoplasirana Benfica djeluje da je daleko jer bi bili 9 bodova ispred i ako Sporting slavi veceras ali domacin mora cuvati i ovu trecu poziciju jer Braga je na samo 2 boda manje.

Inace Sporting je ekipa koja je u najboljoj formi nakon ove pauze. Prvo remi u gostima kod Guimaraesa a zatim 3 vezane pobjede.

Gil Vicente igra ispod ocekivanja ove sezone, imaju solidnu ekipicu ali tesko da ce proraditi na ovako teskom gostovanju. Uzimam i zbog kvote jer smatram da je value.

Ne ocekujem laganu pobjedu domacina ali imaju bolji roster pa i klupu i vjerujem da mogu bar do minimalne pobjede.

Facebook Comments

Comments

comments