05.07.2020

VIP PREDLOZI:
———–
17:00 Wolfsberger – Rapid Beč 3:1 WIN
1
1,75

19:30 Sampdoria – Spal 3:0 WIN
1
1,85

22:00 Villarreal – Barcelona ?:?
Zbroj kartona (4.5)
više 1,85

18:00 Molde – Mjondalen 2:1 WIN
1
1,45

17:15 Inter – Bologna lose
1
1,45

UKUPNA KVOTA: 12,69
—————-
– AUSTRIJA: Tipico Bundesliga – Championship – Playoff – 32. kolo

Poslednje kolo i u ovom duelu sav motiv je na strani domacina koji se u ovom zadnjem kolu bori za trecu poziciju sa LASKOm koji danas igra svoj mec sa Salzburgom i ima samo bod viska tako da je Wolfsberger u must win situaciji. Rapid sigurno drugi i ovde dolaze sa sarenim sastavom sto je potvrdio i kapiten Rapida jer su odradili posao do kraja, bodovi im nista ne znace i dace se prilika danas nekim mladjim rezervama koji nisu imali prilike igrati.

https://www.skrapid.at/…/beim-wac-mit-einsatz-und-eifer-ins…

Zanimljivo je i da je Rapid trenutno u odredjenom sukobu sa ekipom LASK jer LASK je krsio pravila te tokom korona pauze trenirali su krisom svi zajedno i trener Rapida se posebno bunio i zalio na to tako da bi sigurno vise voljeli vidjeti Wolfsberger na trecoj poziciji nego LASK.

– ITALIJA: Serie A – 30. kolo

Oba tima se bore za opstanak s tim da Spal ima minimalne sanse dok je domacin trenutno u jako dobroj poziciji sa 4 boda vise u odnosu na Lecce koji je u zoni ispadanja. Sampdoria moze danas mozda i staviti pecat na svoj opstanak pobjedom jer Spal dolazi dosta oslabljen i pravo je cudo sto su proslo kolo zavrsili mec sa Milanom 2:2 jer je u tom duelu Milan imao igraca vise 45 minuta te uputio cak 25 suzeva prema golu, posjed lopte preko 65% i totalno su dominirali.

Kod Spala out su osim suspendovanog D’Alessandra, Reco, Faresa, Bonifazi i Valoti. A i trener Bagio je dobio crveni proslo kolo pa ga nece biti na klupi.

https://www.estense.com/…

Zadnja 4 medjusobna duela dobila je Sampdoria:

Međusobni mečevi: SAMPDORIA – SPAL

04.11.19 SA SPAL Sampdoria 0 : 1

03.03.19 SA SPAL Sampdoria 1 : 2

04.12.18 COP Sampdoria SPAL 2 : 1

01.10.18 SA Sampdoria SPAL 2 : 1

– ŠPANJOLSKA: LaLiga – 34. kolo

Upravo zavrsen mec izmedju Atletic Bilbaa i Reala gdje je Real slavio 0:1 i tako trenutno ima 7 bodova prednosti u odnosu na Barcelonu a do kraja Real ima 4 meca odigrati a barca 5. Jasno je dakle da je svaki naredni mec must win za Barcelonu i pri tom da se nadaju da ce Real kiksati.

Villareal u borbi za ligu sampiona i granica niska na kartone vjerujem jer se igra pred praznim tribinama ali mislim da moze biti prebacena i u tom scenariju. Tradicionalno bude kartona kada su se sretnu ova dva tima pa tako u zadnjim medjusobnim duelima redom 6, 12, 6, 3, 5, 6 kartona itd.

Sudija danasnjeg meca je Del Cerro koji je ove sezone negdje oko 4 kartona po mecu. Sudio je 3 duela nakon korona pauze i nije imao previse posla u sva 3 tako da nije presao ovu marginu koju ce nadam se danas prebaciti.

Njegova statistika:

https://int.soccerway.com/refere…/carlos-del-cerro-grande/…/

– NORVEŠKA: Eliteserien – 6. kolo

Bez puno nepotrebnih analiza ovde. Molde je jedan od konkurenata za titulu. Da napomenem oni su proslogodosnji prvaci gdje su ubjedljivo izdominirali Norveskom. Sada u startu imaju konkurenta u vidu ekipe Bodo koja je upisala svih 5 pobjeda dok Molde ima 4 pobjede i 1 remi. Oba tima bez bitnih izostanaka i svaki mec na domacem terenu je jako bitan kako bi se ponovio proslogodisnji uspjeh.

– ITALIJA: Serie A – 30. kolo

Ekipa Sinise Mihajlovica je ostvarila cilj a to je opstanak. Igraju otvoreno sto bi Interu trebalo odgovarati. Crno plavi su pod pritiskom da slave kako bi bar dosli do druge pozicije i prestigli Lazio jer Juve vec cini se previse bjezi. Proslo kolo na ovom terenu stradala je Breša 6:0 pa sam misljenja da mogu i danas bar do minimalnog trijumfa.

Bologna ce u 4-3-3 formaciji dok ce domacinu najistureniji biti Lautaro i Lukaku

inter-news.it/…/inter-bologna-torna-brozovic-lautaro-marti…/

https://www.fcinter1908.it/ultimo…/sabatini-zhang-convivere/

Facebook Comments

Comments

comments