22.07.2020

VIP PREDLOG: 20:30 Luton – Blackburn 1 1,90 3:2 WIN
—————————————-
ENGLESKA: Championship – 46. kolo

Poslednje kolo u championshipu. Stvari poprilicno jasne ovde. Luton bukvalno u must win situaciji ukoliko zele zadrzati status u ovoj ligi. Od 2007. godine su ovde i danas im prijeti opasnost da nakon 13 godina ispadnu. Trenutno su u zoni ispadanja ali isti broj bodova imaju kao Charlton koji gostuju sampionu Leedsu tako da iako Leedsu bodovi ne trebaju s pravom se Luton moze nadati da ce barem bod otkinuti i onda sa ovim trijumfom nad Blackburnom bi se spasili i ove sezone..

Sreca po njih je sto roversi dolaze skroz rastereceni i oni su svoje odradili za ovu sezonu, na solidnoj 10. poziciji tako da se najavljuje dosta mladja postava i sansa nekim juniorima..

OUT su sigurno povredjeni Amari’i Bell, Bradley Dack, Corry Evans i Derrick Williams dok na spisku nisu ni Tosin Adarabioyo i Dominic Samuel.

Joe Rankin-Costello i Hayden Carter dobili su priliku prosli mec od prvog minuta, obojica po 20 godina i obojica defanzivci pa iako je Blackburn taj mec zabio 4 komada ipak su pokazali slabosti u odbrani i primili 3.

Ovaj mec ocekuje se da i ostala trojica mladica igraju barem drugo citavo poluvrijeme ako ne od pocetka, to su John Buckley, Tyler Magloire i Jack Vale koji su prosli duel sjedili na klupi.

http://roverschat.com/luton-town-v-rovers-team-news-previo…/

Luton bez bitnih izostanaka, dosta motivisani, u pitanju je opstanak i uz malo srece mogu ga i obezbjediti protiv dosta izmiksane i podmladjene postave gostiju.

Facebook Comments

Comments

comments