22.07.2020

VIP DUPLANJE:
———–
20:30 W.B.A. – Q.P.R.
1
1,25

18:00 CSKA M. – Tambov
1
1,35

19:00 Man.Utd – West Ham
1
1,25

KVOTA: 2,11 lose
——————–
– ENGLESKA: Championship – 46. kolo

Mec sezone mozda za WBA jer pobjedom direknto se plasiraju u najjacu ligu Engleske. Nisu slavili 3 kola za redom, dva remija i proslo kolo poraz u gostima kod Huddersfielda tako da sad u zadnjem kolu moraju dobiti slabo motivisani QPR kako bi zadrzali ovu drugu poziciju i kao sto rekoh plasirali se u prvu ligu. Tesko je igrati sa tolikim pritiskom i to pogotovo kad znate da protivniku bodovi ne trebaju ali jednostavno must win situacija i mora se kladiti na ekipu kojoj je pobjeda prijeko potrebna.

Domacin skoro kompletan, fali samo Kieran Gibbs dok su kod gostiju out Charlie Owens, Jordan Hugill, Lee Wallace i Angel Rangel.

https://www.qpr.co.uk/…/west-bromwich-albion-v-queens-par…/…

Na linku iznad svi detalji koje trebate znati uoci meca, izjave trenera itd..

– RUSIJA: Premier League – 30. kolo

Poslednje kolo u Rusiji i dosta kalkulacija i proracuna ali stvari poprilicno jasne za CSKA. Must win situacija. Ukoliko slave danas a Krasnodar kiksa onda ce CSKA u ligu sampiona. Takodje veoma je bitno i da prvoplasirani Zenit igra finale kupa i 90% ce i osvojiti ga tako da i ova 4. pozicija bi vodila u grupnu fazu Lige Evrope a 5. u kvalifikacije. Sve to govori da CSKA jednostavno mora slaviti danas.

Tambov ima i srece jer su dobili 3 boda gratis. Naime u ekipi Sochija je veliki broj zarezenih koronom tako da ekipa nece igrati i Tambovu su upisana 3 boda i pobjeda 3:0 tako da su oni sigurni i ta 3 boda su ih spasila od ispadanja bukvalno.

https://www.sports.ru/football/1087144946.html

Domacin dosta kvalitetnija ekipa i ako uzmemo u obzir da su oni danas jedino motivisani tesko je ocekivati da Tambov izbjegne poraz.

– ENGLESKA: Premier League – 37. kolo

Predzadnje kolo kod engleza i nisam ljubitelj u ovoj ligi kladiti se na mini kvote ali ovo je velika sansa za United da svoje dobre partije nakon pauze krunise i sa potencijalnom igrom u Ligi Sampiona. Imaju isti broj bodova kao i Leicester koji je na toj 4. pozicji ali United ima utakmicu manje tako da bi sa 3 boda ovde ne samo preskocili Leicstera nego i Celzija koji je na trecoj poziciji.

Kod Uniteda out Phil Jones i Eric Bailly dok su čekićari bez Snodgrassa i Ryan Fredericksa.

https://www.footballfancast.com/…/west-ham-predicted-xi-lin…

Kazem nerado uzimam ovaj par jer ce Moyes nabrijati svoju ekipu protiv bivseg kluba, Moyes je vodio i United (podsjecam) ali 99% su osigurali opstanak i ovde se ocekuje pritisak Uniteda od prve minute.

Facebook Comments

Comments

comments