30.07.2020

VIP NBA PREDLOG: 03:00 L.A. Lakers – L.A. Clippers
Broj koševa L.A. Lakers/A.Davis (23.5)
VIŠE 1,83 36 WIN
————————————–
SAD: NBA

Igrac koji je citavu sezonu pod upitnikom. Neki ga zovu i **staklene noge** jer je stalno nesto povredjen, upitan, pod restrikcijom itd medjutim Davis je sigurno jedan od boljih igraca u NBA. Da nije ne bi ga LeBron prvog ugrabio sebi u tim. Pitanje je samo vjerujem minutaze te broja uzetih suteva, inace bi ovo popularni Obrva morao prebaciti.

Lakersi su skoro osigurali cak i prvo mjesto pa ce vjerujem biti poslednji mecevi puni kalkulacija gdje bi ovaj gospodin trebao odmarati te ga cuvati za play off ali isto tako treba i uigrati ekipu pred play off te Davis mora igrati. Za veceras se vodi kao upitan ali vjerujem da ce zaigrati (i sam je izjavio da planira igrati).

**Anthony Davis (eye) is being listed as questionable for Thursday’s game against the Clippers.
Davis went through a full practice on Wednesday and said he plans to play**

On i Lebron su definitivno glavni u ovoj ekipi ako tako mogu reci. LeBron ga obozava uposljavati jer James voli pumpati i asistencije i to pogotovo ove sezone a Davis je zaduzen da potrpa svoje iz reketa a treba reci i da je odlican suter i iz vana.

U dresu Lakersa odigrao je 3 duela protiv Clippersa i redom ubacivao 25, 24 i poslednji duel 30 poena. Veceras su Clippersi u reketu slabiji za Harrella pa ce Zubac i Noah imati ogromne probleme da ga cuvaju..

Zadnje 4 partije prije korona pauze ubacivao je 37, 30, 30 te 26 poena Bruklinu. Ove sezone na prosjeku od 26.3 poena po mecu pa mi je ovo nekako i value za probati.

Facebook Comments

Comments

comments