31.07.2020

VIP DUBL:
——–
20:30 Brooklyn – Orlando win
Konačni pobjednik
2
1,35

20:30 Aus.Klagenfurt – W.Innsbruck 6:1 win
1
1,50

KVOTA: 2,02 WIN
—————-
– SAD: NBA

Oba tima se bore za play off s tim da je Bruklin osakacen povredama i izostancima. Pored Duranta koji je izjavio i da je cak zdrav da ne bi igrao ovu sezonu nema ni Irvinga ni odlicnog Dinwiddija, Princea, Chandlera, Jordana itd.. Realno od kvalitetnih igraca ostao je samo LeVert i odbrana magica ce biti fokusirana vjerujem na njemu najvise veceras.

Bruklin u 3 pripremna meca dva poraza i jedan trijumf protiv spursa. Orlando igra u svom gradu, da podsjetim ovaj **restart** igra se u Orlandu i jedino im je Gordon limitovan, tacnije igrace nesto skracenu minutazu nego inace a ostale udarne igle su tu, Vucevic, Fournier, Ross, Fultz..

Ponavljam opet da nisam ljubitelj kladjenja na pobjednike u nba ali jednostavno roster Orlanda djeluje dosta jace u odnosu na Bruklinom.

Vjerovatne petorke:

Brooklyn: Harris, Allen (centar), Luwawu, Chiozza i LeVert

Orlando: Gordon, Vucevic, Fultz, Fournier i Ennis

Prednost Orlandu definitivno u ovom dosta bitnom mecu jer ova dva tima su na 7. odnosno 8. poziciji.

– Austrija 2. liga

Da li je navlakusa kladionica ili ne vidjecemo. U svakom slucaju kvota vrijedna rizika jer domacin samo pobjedom moze se nadati promociji u najjacu ligu Austrije. Njihov rival Ried igra kuci protiv slabasnog FAC-a pa je tesko ocekivati kiks Rieda a Klagenfurt i ako pobjedi mora to uraditi sto vecom gol razlikom jer Ried ima za 1 gol bolju gol razliku.

Ne znam zasto je kvota porasla jer nema ozbiljnih izostanaka kod domacina i ova kvota se mora uzeti pa se samo nadati da ce mec biti cist. Gosti su na 5. poziciji i izgubili su 3 poslednja medjusobna duela protiv Klagenfurta.

Međusobni mečevi: A. KLAGENFURT – INNSBRUCK

08.11.19 ERS Innsbruck A. Klagenfurt 2 : 4
25.10.17 CUP A. Klagenfurt Innsbruck 4 : 2
20.05.16 ERS A. Klagenfurt Innsbruck 5 : 2

Facebook Comments

Comments

comments