31.07.2020

FREE VIP DUBL:
———
19:30 Din.Brest – Vitebsk 1:0 win
1
1,75

20:30 Ried – FAC 9:0 win
1
1,30

KVOTA: 2,27 WIN
—————-
– BJELORUSIJA: Vysshaya Liga – 20. kolo

Brest je ekipa koja je prosle sezone uzela titulu i to samo jednim porazom u 30 meceva. Ove sezone nisu dobro startali ali imali su i problema sa sastavom, dosta puta su imali po nekoliko igraca u karantenu zbog korone ali danas su kompletni. U odnisu na proslu sezonu izmjenio se malo tim ali i dalje ima imena za top 3-4 pozicije ovde sigurno i to je definitivno i cilj. Ekipa je procijenjena na oko 9.3 miliona evra.

Ovde su svi transferi u odnosu na proslu sezonu:

https://www.transfermarkt.com/dinamo-…/transfers/verein/6131

Gosti su reklo bi se prosjecna ekipa. Krasi ih timska igra i drze se dobro za sad,imaju i cak 3 boda vise nego li Brest. I oni su skoro kompletni, fali samo Karamushka. Brest juce odradio trening sa svim igracima i najavljuju da se ide po sva 3 boda.

https://www.youtube.com/watch…

Nije zanimariva ni cinjenica da u Bjelorusiji imamo navijace pa ce tako domacin imati solidnu podrsku s tribina. Prije nekoliko dana ovaj grad je biljezio 1001. godinu svog postojanja pa se danas ocekuje i nesto veca posjeta nego inace.

– AUSTRIJA: 2. Liga – 30. kolo

Neko ce pomisliti na prvu da ne treba igrati protiv ekipe kojima trebaju bodovi jer kad pogledate tabelu gosti su u zoni ispadanja i treba im pod hitno bod/bodovi medjutim dosta ljudi ne zna da ove godine u Austriji nema relegacije. Dakle svi timovi ostaju u ligi i FAC je bezbjedan.

Ried bi napokon morao u visi rang. Oni su prosle godine prokockoli sansu i bili jako blizu ali ove ih djeli samo 90 minuta od tog cilja. Imaju isti broj bodova kao i Klagenfurt ali za 1 gol bolju gol razliku pa su trenutno oni prvi. Ovde ce dakle domacin traziti pobjedu i to ubjedljivu kako bi zadrzao bolju gol razliku i ostao na prvoj poziciji.

Facebook Comments

Comments

comments