03.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 22:00 Washington – Indiana
Broj koševa Indiana/M.Turner (12.5) VIŠE 1,70 17 WIN
——————————————–
SAD: NBA

Back to back utakmica za Indianu. Prosli mec igrali su protiv Philadelphije i slavili 127:121. U tom mecu T.J. Warren utrpao je cak 53 poena. Mislio sam i njega over i veceras igrati ali uzecu Turnera koji je bio dosta ugusen taj mec jer kad igrate protiv Embiida onda je tesko ocekivati dobru poentersku noc.

Turner je brzo napravio 2 faula i sjedio na klupi vise nego sto treba. Embiid mu je pravio dosta problema i zavrsio je na samo 9 poena i igrao samo 19 minuta.

Veceras ta minutaza bi morala ici na 30 barem jer Indianin roster trenutno je dosta skucen. Sabonis je povredjen kao i Lamb. Oladipo se vodi kao upitan ali vec se nagadja da ce i on odmoriti veceras jer se oporavlja od povrede a ovo je b2b uakmica.

**Victor Oladipo (right knee injury recovery) is doubtful for Monday’s game vs. the Wizards.
Pacers coach Nate McMillan said that Oladipo would sit out one game during the back-to-back set on Monday/Tuesday.**

Pored nabrojanih igraca i Brogdon je upitan zbog povrede vrata pa bi braca Holiday mogla imati dobru noc a Turner jednostavno mora pridonijeti veceras poenima. Matchup povoljan u vidu Brayanta koji ne vazi za dobrog defendera. Solidan je i suter za 3 poena i wizardsi igraju dosta run & gun kosarku tako da ce i to Turneru odgovarati.

Prije korona pauze 3 poslednja meca ubacivao je redom 15, 15 i 16 poena. Slicno ako ne vise mora pridodati i veceras jer kao sto rekoh roster Indiane je skucen a on je igrao jako malo prosli mec (19 minuta) pa je jedan od odmornijih.

Facebook Comments

Comments

comments